'Kud puklo da puklo'

VIDEO Postao HIT: 'Ako se budem opet udavala, ima da mi Sveto pjeva!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Najgledanija serija 'Kud puklo da puklo' jako je popularna i na društvenim mrežama, a ove nedjelje posebno veliki interes izazvao je objavljeni dio iz epizode u kojoj Sveto Tepavac snima spot.

Lik Sveto Tepavac iz popularne serije Kud puklo da puklo odlučio zaraditi koju kunu i prijavi se na oglas u kojem se traži bend za svadbu. On postaje pjevač, Diana svira sintesajzer, a Josip je zadužen za snimanje svadbe.

Pogledaj i ovo Jasmin Stavros Odat će mu počast Jasmina Stavrosa danas smo trebali gledati na popularnom festivalu, ali tužne okolnosti spriječile su pjevača da nastavi tradiciju dugu 15 godina

KPDP: 'Među nama se stvorila jedna nevjerojatna energija!'

U improviziranoj sali u boravku snimili su spot, a taj spot u nedjeljnoj epizodi popularne serije na Novoj TV pogledalo je više od 747 tisuća gledatelja*, te gotovo 50 tisuća pogleda na Facebooku.  

Dame i gospodo, samo za gledatelje #Kudpuklodapuklo! Jedan, jedini i neponovljivi VIS Tepavac, Sveto Tepavac Fenix! :)

Posted by Kud puklo da puklo on Monday, April 20, 2015

Na Facebooku stranici popularne serije koja broji više od 34 tisuće fanova, ovaj isječak postao je pravi hit te je spot lajkalo više od 1900 ljudi, a sa svojim prijateljima video je odlučilo podijeliti njih čak 170 te ovim brojkama koje iz trenutka u trenutak rastu, video sa Svetom Tepavcem ostvaruje rekord na stranici.

Zanimljivo je čitati i neke od komentara ispod objavljenog spota, stoga izdvajamo neke od komentara obožavatelja serije: Ako budem se opet udavala, ima da mi Sveto pjeva! Jučerašnja serija odlična, a Sveto fenomenalan! Nasmijala sam se do suza / I da smo doživili da će Sveto obavit pos'o bolje od Stavrosa Neka ga. / Ovo je najbolja epizoda. Suze mi još idu. Predobro. Sveto i Damir kraljevi / Kad meni moje 2-godišnje dijete kaže da ja idem peglati, a da pustim NJU da gleda Svetu kako pjeva, onda Vam stvarno ne trebam reći koliko nam se VIS odnosno Sveto Tepavac uvukao pod kožu!

Sveto, kojeg u seriji utjelovljuje sjajni Žarko Radić brojne je obožavatelje zadivio pjesmom ''Dio puta tvog'', koju inače izvodi Jasmin Stavros, a kako će se dalje razvijati karijera njegovog benda ‘’VIS Tepavac, Sveto Tepavac Fenix’’ vidjet ćemo u novim epizodama popularne serije Kud puklo da puklo.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene