Vrtoglave brojke

Žalosno, ali istinitio - oborio je rekord tek nakon smrti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Veliki umjetnik, David Bowie napustio nas je 10. siječnja u 69. godini života. Iza sebe je ostavio pravo glazbeno bogatstvo.

Karijera ispunjena ogromnim hitovima od kojih su neki prava remek-djela, ono je što je David Bowie ostavio cijelom svjetu u nasljedstvo. Osim glazbom, David se bavio glumom i slikanjem, bio je uistinu svestrani umjetnik.

Pogledaj i ovo showbuzz zauvijek njegova Ispisali su jednu od najljepših ljubavnih priča, a nakon smrti legendarnog glazbenika obećala si je da više neće pred oltar

Sada, kada više nije s nama, ljudi mu na najrazličitije načine žele odati počast. Tako stanovnici Velike Britanije potpisuju peticiju da se Bowiev lik stavi na novu novčanicu od 20 funti. Neki tvrde kako je lako moguće da se to i ostvari.

Još jedna zanimljiva stvar je i ta, kako je dan nakon smrti, David oborio 'Vevo' rekord sa nevjerojatnih 11 milijuna pregleda spota 'Lazarus' i tako s prvog mjesta maknuo Adele. Njegova play lista pregledana je 51 milijun puta što je za 15 milijuna više od Adele i pjesme 'Hello'.

Album 'Blackstar' već bi sljedećeg tjedna mogao zauzeti vrhove svjetskih glazbenih ljestvica.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene