Ne samo savršene i seksi akrobacije pjevačice, već i zamisao videa koji predstavlja uspone i padove svake veze, natjerat će vas da ovaj video pogledate do kraja.


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Vezani članci Migranti, ilustracija Teške optužbe njemačkog Der Spiegela: "Hrvatska policija tuče migrante, imamo video" Slika nije dostupna Hoće li mu ovaj seksi i provokativan spot osigurati veliki comeback?

Naime, Pink je u novom spotu za pjesmu 'Try' poslala jasnu i snažnu poruku o onome što čini svaku vezu – usponima i padovima. A koliko je ta poruka snažna možete priupitati njezinu majku koja je, kako kaže Pink, i sama ostala bez teksta nakon što je vidjela novi video. 'Moja mama, nakon što je vidjela video, rekla je: Wow, dušo! Bez teksta sam. I nelagodno mi je. Nitko ne može tvrditi da je sve to bilo sigurno', podijelila je Pink s fanovima na Twitteru.

>> 'Vrlo brzo rodit ću i drugo dijete'

Pjevačica u spotu izvodi razne akrobacije s plesačem, obučena u prozirnu haljinu i donje rublje. Tijelo joj je, svakim novim udarcem, pokriveno sa sve više boje. Zasigurno najimpresivnija je scena u kojoj Pink, viseći naopačke s leđa plesača, izvodi 'špagu'. Plesni pokreti zapravo su metafora za dobre i loše dane veze, pa njima naizmjenično demonstriraju nasilje, seks, nježnost i grubost. Pjevačica tvrdi da nije htjela završiti sa snimanjem spota koliko je u njemu uživala i da joj je to definitivno njezin najbolji spot.

Pogledajte ga u priloženom videu i uvjerite se sami.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook