Prva kampanja

Sportaš u ulozi modela: Pogledajte kako se snašao zgodni Maro

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zaštitno lice kampanje 'Slike duše' je zlatni olimpijski vaterpolist i igrač VK JUG CO Maro Joković kojem je ovo prvo modno iskustvo.

'Slike duše' kolekcija je jedinstvenih majica modne dizajnerice Ivane Barač. Crpeći inspiraciju iz bezvremenske savršenosti Cvijeta života, dizajnerica ispituje odnos između duhovnog i materijalnog, same materije odjeće koja je opipljiva i samim time prepoznatljiva.

>> Maro Srezović umalo izbio oko čepom šampanjca

Pogledaj i ovo Candice Swanepoel Senzacionalna! Zbog ovih fotki jasno je zašto je zovu savršenom ženom: Objavila fotke u badiću i izazvala pomutnju!

Štoviše, ona složenim motivom svete geometrije oplemenjuje jednostavni odjevni predmet poput majice podsjećajući nas kako odjeća nije refleksija naše unutrašnjosti već samo njezin oklop. U suprotnom, probija štit materije odjevnog predmeta, koji odvaja dušu od njezine istinske prezentacije te ju korištenjem motiva ponovno stavlja u prvi plan.

'Naš duh je naša sloboda, a ovaj je motiv izvan hermetičnih materijalnih kalupa koji nam zamagljuju percepciju i otupljuju osjetila. On je simbol koji nam otvara širinu istinskih doživljaja i punoću svijesti u kojima nismo glazbala, nego dirigenti!', izjavila je dizajnerica Ivana Barač povodom lansiranja linije majica 'Slike duše'.

Zaštitno lice kampanje 'Slike duše' je zlatni olimpijski vaterpolist i igrač VK JUG CO Maro Joković kojem je ovo prvo modno iskustvo, a o kolekciji je izjavio: 'Kolekcija je zaista nadahnjujuća. Inspirativni motivi na majicama potiču nas na promošljanje i zaista sam oduševljen i počašćen da upravo ja predstavljam ovu kolekciju. Ovo mi je bilo prvo modno snimanje, a zahvaljujući savjetima fotografa Gorana Matijašeca i opuštenoj atmosferi uživao sam u potpunosti'.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene