Je li više dosta?!

Splitski menadžer Ivan Bubalo otkrio insajdersku informaciju o odnosu Severine i njezinog menadžera

Ivan Bubalo (Foto: Facebook) Ivan Bubalo (Foto: Facebook) Facebook 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Bubalo (Foto: Facebook) Severina (Foto: Instagram) Severina (FOTO: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Severina (FOTO: Instagram) Severina (Foto: Instagram) +0 Severina (Foto: Danilo Pavlović) Galerija

Ivan Bubalo referirao se na napise kako je Severina prekinula 17 godina dugu suradnju s Tomicom Petrovićem, ali i to da je otkazala dva koncerta.

Splitski menadžer Ivan Bubalo ovoga puta na Facebooku nije komentirao estradnjake, ali je otkrio pokoju insajdersku informaciju o Severini i njezinom menadžeru Tomici Petroviću.

Pogledaj i ovo Severina - 3 "Izgleda bolje nego ja s 33!" Severina na svojoj zabavi zaplesala uz hit Lepe Brene, pogledajte video koji se širi društvenim mrežama: "Hahah, opletiii!"

Njegov status prenosimo u cijelosti: "JA TAKO MISLIM--JA TO ZNAM--JA TAKO MISLIM. JE LI VIŠE DOSTA !!!! (NEKIM PORTALIMA I NOVINAMA).

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Ovo je dno dna nekih portala i novina. Glazbenica koja je u proteklih 20 godina "uvela" najviše ne europske nego svjetske standarde kako u organizaciju tako i u produkciju koncerata. Ona koja je imala na plači svaki mjesec 15-20 ljudi i koja je slovila za primjer u poslovanju. U isto to vrijeme bila je na dispoziciji novinama...portalima, televiziji...Radio postajama... Njen tim je funkcionirao savršeno. Svjedok sam na desetine humanitarnih koncerata za koje nije nikad htjela uzet ni putne troškove... Rezultat svega su sve prepune dvorane, arene i stadioni...."

"Prekjučer sam bio na kavi s njenim dosadašnjim managerom Tomicom Petrovićem... Ni jednog slova, bilo šta loše o Severini... Vrlo su slični, oboje super ljudi... I POJAVI SE TALOG (FUNDAČ) IZ MEDIJA ...SRPSKI KURIR. I SVAKI DAN SERVIRA PO JEDNU--LAŽ--LAŽ---TURBO LAŽ. A naši pojedini portali i novine to prenesu...A i oni znaju da je to LAŽ-LAŽ---(SAMO JE SLOBODNA DALMACIJA BILA KOREKTNA) Provjerio sam - ni jedan joj koncert nije OTKAZAN - osim šta je ona dok je bio Tomica zbog privatnih razloga otkazala jedan... Split nikad neće nasjest na "Kurirove" gadosti... i uvik je čeka Arena i Poljud..."

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Bubalo se referirao na nedavne napise kako je pjevačica prekinula 17 godina dugu suradnju s Petrovićem, ali i to da je otkazala čak dva koncerta, što inače nije njezina praksa.

Pjevačica kao i uvijek nije komentirala napise... 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Jordyn Woods (Foto: Profimedia) Jordyn Woods (Foto: Instagram) Jordyn Woods (Foto: Instagram) Jordyn Woods (Foto: Instagram) +5 Jordyn Woods (Foto: Instagram) Celebrity Najpoznatijoj preljubnici na svijetu ispod kratke haljine provirilo ono što nije trebalo

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene