Ivan Bubalo referirao se na napise kako je Severina prekinula 17 godina dugu suradnju s Tomicom Petrovićem, ali i to da je otkazala dva koncerta.

Galerija


Splitski menadžer Ivan Bubalo ovoga puta na Facebooku nije komentirao estradnjake, ali je otkrio pokoju insajdersku informaciju o Severini i njezinom menadžeru Tomici Petroviću.

Vezani članci Severina Severina uputila čestitku novom predsjedniku Zoranu Milanoviću i poslala jasnu poruku Davor Grgin (Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL) PR stručnjak komentirao glasine da je raskinuo suradnju sa Severinom, evo što nam je rekao

Njegov status prenosimo u cijelosti: "JA TAKO MISLIM--JA TO ZNAM--JA TAKO MISLIM. JE LI VIŠE DOSTA !!!! (NEKIM PORTALIMA I NOVINAMA).

Ovo je dno dna nekih portala i novina. Glazbenica koja je u proteklih 20 godina "uvela" najviše ne europske nego svjetske standarde kako u organizaciju tako i u produkciju koncerata. Ona koja je imala na plači svaki mjesec 15-20 ljudi i koja je slovila za primjer u poslovanju. U isto to vrijeme bila je na dispoziciji novinama...portalima, televiziji...Radio postajama... Njen tim je funkcionirao savršeno. Svjedok sam na desetine humanitarnih koncerata za koje nije nikad htjela uzet ni putne troškove... Rezultat svega su sve prepune dvorane, arene i stadioni...."

"Prekjučer sam bio na kavi s njenim dosadašnjim managerom Tomicom Petrovićem... Ni jednog slova, bilo šta loše o Severini... Vrlo su slični, oboje super ljudi... I POJAVI SE TALOG (FUNDAČ) IZ MEDIJA ...SRPSKI KURIR. I SVAKI DAN SERVIRA PO JEDNU--LAŽ--LAŽ---TURBO LAŽ. A naši pojedini portali i novine to prenesu...A i oni znaju da je to LAŽ-LAŽ---(SAMO JE SLOBODNA DALMACIJA BILA KOREKTNA) Provjerio sam - ni jedan joj koncert nije OTKAZAN - osim šta je ona dok je bio Tomica zbog privatnih razloga otkazala jedan... Split nikad neće nasjest na "Kurirove" gadosti... i uvik je čeka Arena i Poljud..."

Bubalo se referirao na nedavne napise kako je pjevačica prekinula 17 godina dugu suradnju s Petrovićem, ali i to da je otkazala čak dva koncerta, što inače nije njezina praksa.

Pjevačica kao i uvijek nije komentirala napise... 

Najpoznatijoj preljubnici na svijetu ispod kratke haljine provirilo ono što nije trebalo