Ne propustite

Split se pokrenuo – Prokurative šalju sportski pozdrav

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prekrasna slika splitskih Prokurativa ispunjenih vježbačima Hrvatskoj šalje sportski pozdrav i poruku za što aktivnijim ljetom.

Pozitivna energija splitskih vježbača proljetni je dan na Prokurativama pretvorila u događaj čija bi energija trebala češće vladati našim gradovima.

Pogledaj i ovo Ultra 2023. ultra vikend Već je na prvi pogled jasno zašto su ova četiri mladića bili prava atrakcija u Splitu, a bilo je tu još zanimljivih outfita!

Projekt kojem je cilj potaknuti ljude na aktivniji i zdraviji život ponovno ovog ljeta šalje poruku da se zamislimo nad samim sobom, da sami sebi posvetimo nekoliko tih trenutaka u danu kad upoznajemo sebe. Kineziologinje Ana Forko i Lana Leskovar dinamičnim su treningom vlastitom snagom dobro izmorile Splićane koji su se pokazali kao odlični vježbači.

'Apeliramo i ponavljamo, malo volje je potrebno da bismo naš život učinili kvalitetnijim i zdravijim. Split je sudeći po prepunim Prokurativama poslušao savjet koji ćemo promovirati tijekom ljeta a sve pozivamo i da nam se slobodno jave za savjete jer naš je tim na raspolaganju svima i to besplatno!', rekla je Lucija Mudronja za zagrebačkog Kineziološkog fakulteta.

Kako izgleda život vaterpolista izvan vode? 'Barakude' dale odgovor

Poruke projekta Pokreni se promoviraju i brojne osobe iz društvenog života Hrvatske, a na događaju u Splitu svoja iskustva s vježbačima podijelili su i vaterpolisti Duje Jelovina i Marino Divković

Edukativno predavanje iz nutricionizma Karmen Matković Melki vježbači su pozorno slušali, a savjet se tražio i od kineziloškog tima KIF-a i Biotreninga. Trening vlastitom snagom pod vodstvom kineziologinja Ane Forko i Lane Leskovar predstavlja atraktivne vježbe vlastitim tijelom te elastičnim Kineta trakama koje su vježbači dobili na poklon.

Iduća postaja grupnog vježbanja i osvještavanja jedna je od najljepših plaža svijeta – dubrovačke Banje i East West. Uz službenog putnog partnera projekta Uniline, tim će predstaviti trening tik uz Jadransko more ali i ukazati na dobrobiti vježbanja uz vodu. Pod vodstvom kineziologa Fedora Kulušića Pokreni se po drugi puta u Dubrovniku održava u srijedu 18. lipnja u 18 sati.

Prijavite se i Vi za vježbanje u Dubrovniku, Šibeniku, Tuheljskim Toplicama i Zagrebu na www.pokrenise.hr

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene