Lijepa kraljica Letizia navodno se ne podnosi sa svojom svekrvom Sofijom. Pojavile su se te glasine u subotu, nakon što se u medijima pojavila snimka na kojoj se vidi kako Letizia odguruje ruku kraljice Sofije s ramena jedne od svojih kćeri.

Galerija


Supruga španjolskoga kralja Letizia i njegova majka Sofija, u subotu su se pojavile zajedno u javnosti osmjehujući se jedna drugoj i razgovarajući, čime, kažu zlobnici, nastoje opovrgnuti nagađanja o navodnom razdoru među njima.

Vezani članci Slika nije dostupna SKANDAL U ŠPANJOLSKOJ Kraljevska obitelj ljetovala na našoj obali Slika nije dostupna VIDEO 'Moderni kralj': Prijeti li opasnost od velikih razočarenja?

Glasine o tomu da snaha i svekrva baš i nisu u najboljim odnosima pojavile su se u medijima nakon prošlotjedne video snimke na kojoj se vidi kako Letizia (45) odguruje ruku kraljice Sofije (79) s ramena jedne od njezinih kćeri. Obitelj je bila na uskršnjem odmoru na Mallorci, a do 'trzavica' je došlo ispred katedrale u Palmi.

Kraljice Letizia i Sofia (Foto: Getty) - 4
Kraljice Letizia i Sofia (Foto: Getty) - 3 Foto: Getty

Naime, Letizia je u jednom trenutku pokušala maknuti Sofijinu ruku s ramena svoje starije kćeri, no djevojčici je bilo previše pa je potom odgurnula i majčinu i bakinu ruku.

Situaciju je pokušao smiriti Letizijin suprug, kralj Filip VI. No u subotu su se obje žene pojavile u madridskoj bolnici u kojoj se nakon operacije koljena oporavlja kralj Juan Carlos. On je abdicirao u korist svojeg sina. Na snimkama se vidi kako Letizia otvara vrata automobila da bi Sofija lakše izašla iz vozila kojim je upravljao njezin sin.

Španjolski mediji pišu o tomu da kraljevska obitelj nastoji popraviti svoj image u javnosti pošto je prošle godine brat kraljice Letizije proglašen krivim zbog utaje poreza.

Kraljice Letizia i Sofia (Foto: Getty) - 4
Kraljice Letizia i Sofia (Foto: Getty) - 1 Foto: Getty