Koji fakap!

Saznajte zbog čega su Soul Fingersi propustili turneju sa svjetskim bendom, za sve je bila kriva samo jedna rečenica!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Soul Fingers Galerija

Soul Fingersi su gostovali u novoj epizodi zabavnoj serijala "Fakap" koji možete pratiti svakog četvrtka u 18 sati na showbuzz.hr-u!

Denis i Hari Ahmetašević, članovi našeg legendarnog glazbenog sastava Soul Fingers rado su se odazvali pozivu Mije Kovačić i Ide Prester u zabavni serijal "Fakap" u kojem su otkrili neke poprilično zabavne i urnebesne trenutke o kojima se dosad nije puno znalo.

Pogledaj i ovo showbuzz Tk je najgore prošao? Koji domaći celebrity je doživio najsramotniji životni trenutak? Prisjetili smo se svih urnebesnih priča, konkurencija je stvarno velika!

Nije im bilo lako izdvojiti najveće fakape koji su im se dogodili u karijeri dužoj od 30 godina, ali nekoliko njih im se posebno urezalo u pamćenje.

Denis se tako prisjetio njihova prvog nastupa ikad koji se dogodio u Kulušiću davne 1991. godine, a otkrio je kako je godinu dana kasnije upoznao svoju sadašnju suprugu koja je bila na tom koncertu. Ono što je najzanimljivije je to da da ju je uspio impresionirati tek godinu dana kasnije, jer na tom koncertu nije joj se baš svidio, što mu je i kasnije priznala. Štoviše mislila je da je ružan pjevač!

Hari je pak otkrio kakve su to trikove 90-ih godina radili sa sablasnom "odrezanom" rukom u vožnji automobilom i kako su uspjeli šokirati cijeli tramvaj, a pritom se i dobro zabaviti. 

Ispričali su i kako su jednom jedinom rečenicom upropastili priliku života s Blues Brothers Bandom i turneju zapadnom Afrikom, a hrabro su se odazvali i na izazov koji su im postavile voditeljice Mia i Ida.

Novu epizodu "Fakapa" ne propustite u četvrtak u 18 sati na showbuzz.hr-u!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene