Lijepa srpska starleta ponovno je raspalila maštu mnogim muškarcima. Novu godinu čestitala je u svom prepoznatljivom stilu.


Lijepa srpska starleta ponovno je oduševila fanove na Instagramu. Nije veliko iznenađenje da srpska starleta Soraja Vučelić plijeni pažnju svojim izgledom gdje god se pojavi. No, ovog puta je gotovo nadmašila samu sebe.  

Vezani članci Slika nije dostupna Uhićena srpska starleta Soraja Vučelić Slika nije dostupna Seksi ili degutantno? Polugolom stražnjicom izazvala bijes obožavatelja

Obukla je samo tangice koje više otkrivaju nego pokrivaju, a grudi je prekrila crvenom mašnom i tako oduševila fanove. Bilo je to za potrebe novogodišnjeg snimanja srpskog magazina Alo.

 

A video posted by Sara (@sorajavucelic) on

Pored videa koji je objavila na Instagramu napisala je ''Sretna Nova 2017. godina''. Ubrzo su uslijedili komentari oduševljenja. ''Ti si bomba'', ''Seksi'', ''Najljepša'', napisali su obožavatelji.

 

A video posted by Sara (@sorajavucelic) on

U centru pažnje zbog svog bujnog poprsja, Soraja je nedavno požalila zbog estetskih zahvata. Nedavno je otišla estetskom kirurgu kako bi smanjila usne. ''Napravila sam pogrešku. Nikad nisam trebala povećati usne. Savjetujem djevojkama da to ne rade jer prirodne usne su prelijepe kakve god da jesu'', rekla je Soraja koja je na plastične operacije do sada potrošila oko 90.000 eura.