Opa!

Nije mogao odoljeti čarima svoje drage: Ruka mu u šetnji pobjegla "slučajno" baš na to mjesto

Sophie Turner, Joe Jonas (Foto: Profimedia) Sophie Turner, Joe Jonas (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Sophie Turner, Joe Jonas (Foto: Profimedia) Vjenčanje Sophie Turner i Joe Jonasa (Foto: Instagram) Sophie Turner (Foto: Instagram) Sophie Turner (Foto: Instagram) Joe Jonas i Sophie Turner (Foto: AFP) Sophie Turner i Joe Jonas (Foto: Instagram) Sophie Turner i Joe Jonas (Foto: Instagram) Sophie Turner, Joe Jonas (Foto: Profimedia) +0 Sophie Turner, Joe Jonas (Foto: Profimedia) Galerija

Joe Jonas i Sophie Turner snimljeni su u opuštenoj šetnji, tijekom koje su razmjenjivali nježnosti.

Pjevač Joe Jonas i glumica Sophie Turner uživali su u opuštenoj šetnji ulicama Los Angelesa, u kojoj su ih uhvatili paparazzi i to baš u trenutku kada je Joe svoju dragu odlučio potapšati, ni više ni manje, nego po stražnjici na što se ona nije bunila.

Pogledaj i ovo Sophie Turner i Frank Dillane Super je raspoložena Prije nekoliko dana objavila da se razvodi zbog pomalo smiješnog razloga, a sada već strastveno ljubi novog frajera!

Par je ovih dana pod budnim okom novinara jer procurila informacija da će postati roditelji, međutim par nije vijest i službeno potvrdio. Šuškanja su krenula prije mjesec dana nakon što je portal Just Jared dobio potvrde od nekoliko anonimnih izvora bliskih 24-godišnjoj Sophie i 30-godišnjem Joeu.

"Par želi zadržati vijesti samo za sebe, a njihovi prijatelji i obitelji su jako uzbuđeni", izjavio je jedan od izvora.

Glasine je dodatno pojačala činjenica da Sophie u posljednje vrijeme nosi uglavnom široke majice i jakne, pa su svi zaključi da želi sakriti trudnički trbuščić. Prema pisanju Us Weekly prinova bi na svijet tebala stići sredinom ljeta.

Sophie i Joe vjenčali su se na tajnoj ceremoniji u Las Vegasu u svibnju 2019. godine, i to nakon dodjele glazbenih nagrada Billboard gdje su se zajedno pojavili.

Flexanja, pusice, opasno nabrijavanje pobjednika – Mia je sve ulovila! I Backstage s Miom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene