Nova reklama za Hrvatsku!

Zvijezda poznate tinejdžerske serije Sophia Bush oduševljena čarolijom Zadra i Morskih orgulja

Sophia Bush (Foto: Instagram) Sophia Bush (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Sophia Bush (Foto: Instagram) Sophia Bush (Foto: Getty Images) Sophia Bush (Foto: Getty Images) Sophia Bush (Foto: Getty Images) Sophia Bush (Foto: Getty Images) +0 Sophia Bush (Foto: Getty Images) Galerija

Sophia Bush nalazi se na među brojnim svjetskim zvijezdama koje su kraj ljeta odlučile provesti u Hrvatskoj.

Američku glumicu Sophiju Bush pamtimo iz popularne tinejdžerske serije One Tree Hill u kojoj je tumačila ulogu Brooke Davids, a ona ovih dana boravi upravo u Hrvatskoj.

Pogledaj i ovo Hilarie Burton nešto se promijenilo Pamtimo je kao slatkicu iz omiljene serije, zaštitnog znaka se odrekla, a evo gdje je danas i čime se bavi

Na Instagramu je objavila fotografiju s Morskih orgulja u Zadru, ne skrivajući oduševljenje tom poznatom instalacijom koja privlači turiste sa svih krajeva svijeta.

 

A post shared by Sophia Bush (@sophiabush) on

"Dvojica dječaka istražuju morske orgulje i prirodnu glazbu koju proizvode. Čarobno. Možete čuti što valovi stvaraju u videu", napisala je Sophia.

Sophiju na Instagramu prati više o 3,2 milijuna obožavatelja tako da će priča o poznatim zadarskim orguljama biti još popularnija.

 

A post shared by Sophia Bush (@sophiabush) on

Prije Hrvatske, Sophia je posjetila Italiju i pohvalila se s nekoliko fotografija iz te nam susjedne zemlje i informacijom da je strastvena navijačica Juventusa.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene