Ljetno stanje uma

Zbog najnovije fotografije u kupaćem kostimu poručuju joj: ''Ma ti si definitivno najzgodnija Hrvatica''

Sonja Kovač (Foto: Instagram) Sonja Kovač (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač (Foto: Instagram) Sonja Kovač (Foto: Instagram) Sonja Kovač (Foto: Instagram) Sonja Kovač (Foto: Instagram) +0 Sonja Kovač (FOTO: Instagram) Galerija

Sonja Kovač, jedna od najpoznatijih domaćih blogerica, trenutačno boravi u Italiji, no polako sprema kofere za Ameriku, gdje će proslaviti i rođendan.

Nekad glumica, a danas poznata modna blogerica koja ima tu privilegiju da zbog posla kojim se bavi gotovo svaki tjedan boravi na drugoj lokaciji, trenutačno uživa u Italiji. Sonja Kovač na Instagramu je objavila fotografiju u kupaćem kostimu zbog koje je od svojih pratitelja, a na Instagramu ih ima preko 287 tisuća, pobrala brojne komplimente.

 

A post shared by Sonja Kovac • xoxosonja.com (@xoxosonjakovac) on

Pogledaj i ovo Sonja Kovač "Leptirići... Koji leptirići?" Sonja Kovač progovorila je o jednom od najljepših trudničkih osjećaja, no ona ga je doživjela malo drukčije: ''I onda odjednom...''

Neki su joj napisali da je definitivno najzgodnija Hrvatica, a drugi su joj tepali da je oduvijek predivna.

 

A post shared by Sonja Kovac • xoxosonja.com (@xoxosonjakovac) on

Inače, nakon Italije, kako je napisala na popularnoj društvenoj mreži, Sonja putuje u Ameriku, gdje će proslaviti svoj 34. rođendan.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene