Atraktivna i simpatična Sonja Kovač prije 10 je godina u Zagreb stigla iz rodnog Bjelovara.

Galerija


Sonja Kovač nekad je bila glumica, a danas je jedna od najpopularnijih domaćih blogerica i influencerica.

Vezani članci Sonja Kovač Sonja Kovač počastila pratitelje predivnim prizorom s dečkom kojeg je dosad skrivala, posvetila mu objavu Sonja Kovač (Foto: Instagram) Zbog ove fotke Sonju su prozvali ubojicom mekog srca, a neki provociraju: ''Palma je predivna''

Atraktivna i simpatična plavuša prije 10 je godina u Zagreb stigla iz rodnog Bjelovara te sve što je tada htjela jest glumiti. Ubrzo joj se osmjehnula sreća i u pokeru zahvaljujući kojem je počela putovati svijetom, a onda se vratila u Zagreb i počela pisati blog.

"U Americi sam shvatila da me jako zanima visoka moda. Satima bih znala stajati u trgovinama i promatrati haljine Valentino. Tada se rodila ideja da pokušam spojiti ljubav prema putovanjima, modi, lijepim stvarima te da malo iskoristim i umijeće glume i poziranja", otkrila je za Story.hr.

Savjete za uspješan blog dobila je i od prijateljice blogerice iz Las Vegasa, a danas ju na Instagramu prati više od 350 tisuća ljudi, čime je Sonja ušla u kategoriju domaćih "makroinfluncera" koji zarađuju tako što objavljuju lijepe fotografije na društvenim profilima.

34-godišnja blogerica se raspričala i o dečku Goranu Mandiću s kojim ju je spojila ljubav prema pokeru.

"On mene spušta, ja njega dižem. Goran me privukao nježnošću, smirenošću i blagošću. Mi nismo party zvijeri nego guštamo u intimi našeg doma", otkrila je o ljubavi koja je započela prije 7 godina.

Sin Emila Tedeschija ljubi 17 godina stariju gospođu, jednu od najbogatijih Hrvatica

Jedan od najpoznatijih glazbenika ovih prostora priznao: "Moj kokain se fakturirao kao cvijeće i slatkiši"