Sonja Kovač na Instagramu je objavila izazovnu fotografiju u oskudnom topiću, a u komentarima joj se između ostalih javila i Franka Batelić.

Galerija


Influencerica Sonja Kovač (36) na Instagramu je otkrila kako je proteklog vikenda uživala na odmoru u Istri, a fotografijama koje je objavila podigla je temperaturu na društvenim mrežama. "Koja Sonja vam je bolja? 1. Sonja na moru ili 2. Sonja u Zagrebu?", napisala je u opisu fotografije, a između ostalih javile su joj se brojni pratitelji, ali i poneke zvijezde.

Vezani članci Sonja Kovač - 7 Sonja Kovač zagolicala maštu pratitelja u toplesu, neki se našalili, a ona objasnila: "Sve je više seksi kad sunce zađe!" Sonja Kovač i Goran Mandić Romantičan trenutak Sonje Kovač s dečkom kojeg je godinama skrivala zasjenile su njezine zanosne obline: "Blago njemu!"

"Maco", napisala je Franka Batelić u komentarima. Sonja na fotografijama pozira u oskudnom topiću koji joj je jedva prekrio grudi te suknji od trapera. Osim izazovne fotografije objavila je i nekoliko njih u nešto ležernijem izdanju.

"Prvi navodi na grešne misli, a drugi poziva na izazov", "Predivna simpatična", "Super mi je Sonja na moru baš", "Najljepša si", "Ljepotica", "Lidija Bačić, spavaš li mirno?", samo su neki od komentara njezinih pratitelja.

Sonja Kovač je nedavno proslavila devetu godišnjicu veze s dečkom Goranom, a otkrila je i kako je uspjela kupiti stan u Zagrebu. Svojim vjernim pratiteljima pokazala je i kako je uredila raskošni stan.

Preslatki prizori sa Straduna: Obiteljska šetnja Maje i Nenada s malenim Bloomom teško je ikome mogla promaknuti

Naša najljepša navijačica uzburkala strasti u Egiptu, rijetki mogu odoljeti ovakvim prizorima: "Habibi se uklopila"