Komplimenti pljušte

Sonja Kovač otvorila sezonu kupanja: Pozirala u kupaćem pa se pohvalila isklesanom figurom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sonja Kovač uz svoju fotografiju u kupaćem kostimu istaknula je da je ove godine posebno zahvalna na ljepotama Hrvatske.

Slavna domaća influencerica Sonja Kovač napokon je dočekala prvo kupanje ove godine. Na Instagramu je objavila fotografije na kojima pozira u badiću na plaži te je obožavatelje podsjetila na svoju zavidnu liniju.

Pogledaj i ovo Sonja Kovač "Leptirići... Koji leptirići?" Sonja Kovač progovorila je o jednom od najljepših trudničkih osjećaja, no ona ga je doživjela malo drukčije: ''I onda odjednom...''

"Napokon uz more po prvi puta ove godine! Nismo ni svjesni sto imamo! Inace svako ljeto ljetujemo u Hrvatskoj ali ove godine smo posebno zahvalni na nasim ljepotama", napisala je 35-godišnja ljepotica u opisu fotografija.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Croatian coast for the first time this year! 🙌🏻☀️🌊 Napokon uz more po prvi puta ove godine! Nismo ni svjesni sto imamo! Inace svako ljeto ljetujemo u Hrvatskoj ali ove godine smo posebno zahvalni na nasim ljepotama! 🙌🏻 #croatia #croatiatravel

A post shared by Sonja Kovac (@xoxosonjakovac) on

"Kako si zgodna", "Super fotka, osvajaš", "Jadranska sirena", "Kraljica", samo su neki od brojnih komentara na njezine fotke.

Prije nekoliko dana Sonja je nasmijala pratitelje kada je objavila snimku na koju je montirala da se čuju valovi te izgleda kao da skače u more. "Plivam po kući", našalila se influencerica.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene