''Majko mila''

Sonja Kovač okrenula je leđa kameri i pokazala svu svoju raskoš u malom bikiniju: ''Ljeto može početi!''

Sonja Kovač Sonja Kovač Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač - 4 Sonja Kovač - 5 Sonja Kovač - 6 +20 Sonja Kovač - 7 Galerija

Sonja Kovač odmara se u Dalmaciji, odakle je objavila fotografiju na kojoj je u prvom planu njezina pozadina.

Glumica Sonja Kovač donedavno je uživala u Las Vegasu sa zaručnikom Goranom Mandićem, a sada uživaju u Dalmaciji odakle je ona objavila atraktivnu fotografiju.

Pogledaj i ovo Sonja Kovač "Leptirići... Koji leptirići?" Sonja Kovač progovorila je o jednom od najljepših trudničkih osjećaja, no ona ga je doživjela malo drukčije: ''I onda odjednom...''

Naime, hodala je u šarenom badiću s tanga-gaćicama prema brodiću i tako pokazala svoju istreniranu stražnjicu, ali i vitke noge.

"I ljeto može početi! Iz auta direkt u more! Tko je vidio obavljati shopping usput kada možeš na plaži!" napisala je ispod niza fotki.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

Blogerica Sendi Skopljak napisala joj je: "Vidimo se uskoro", a ni njezini pratitelji nisu ostali ravnodušni na ovakvu objavu:
"Zgodna", "Najjači komad", "Majko mila, pa ova guza je stvarno izvježbana", "Sonja srčani ću dobit", "Halo vatrogasci, žena gori".

Sonja je u Americi proslavila i svoj 38. rođendan, ali posjetila i jednu od najvećih svjetskih atrakcija u Arizoni.

Na putovanju Arizonom posjetila je nekoliko atrakcija, a Sonja je sve pratitelje nasmijala objavom u kojoj je otkrila gdje će ona i suprug noćiti.

Ona i njezin budući suprug, profesionalni pokeraš, iznajmili su šator usred pustinje na jednom ranču, a sve je bila Sonjina ideja, za koju je kasnije na svojim pričama na Instagramu rekla da je luda.

Kovač ne skriva kako voli putovati, a upravo na jednom od putovanja na Maldivima zaprosio ju je i njezin zaručnik nakon 10 godina veze. Sonja prosidbu nije očekivala, a sve je ispalo jako romantično te će to ostati putovanje za pamćenje.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić +22 Lidija Bačić Celebrity Lidiji Bačić zbog ove fotke pišu da je sve o čemu muškarci sanjaju, a javljaju joj se obožavatelji iz cijelog svijeta!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Leticia Calderon Leticia Calderon Leticia Calderon - 3 Leticia Calderon +4 Leticia Calderon Nekad i sad Legendarna Esmeralda prije više od 20 godina prikovala je Hrvatsku uz male ekrane, zbog nje su se plaćale i mise, a kasnije se doznala gorka istina

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene