Noć za pamćenje!

Sonja Kovač objavila video s posebnog mjesta koje je jedino takvo na Maldivima, a otkrila je još poneki detalj najromantičnijih zaruka!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Influencerica Sonja Kovač ovaj je tjedan pristala biti žena Goranu Mandiću, dugogodišnjem dečku kojeg je dugo skrivala od javnosti. Par se zaručio na Maldivima.

Sonja Kovač i Goran Mandić ovih su dana slavili 10. godišnjicu veze, a ovaj okrugli broj obilježili su zarukama nakon što je Goran Sonju iznenadio prosidbom. 

Pogledaj i ovo Sonja Kovač - 8 ''ajme kako sjajiš!'' Trudna Sonja Kovač otkrila čega se poželjela kad je hrana u pitanju: ''Dosta mi je više, daj nešto konkretno!''

Sonja je na svojem profilu na Instagramu podijelila romantične fotografije s prosidbe koja se dogodila na Maldivima, a od tog trenutka dijeli fotografije i predivne snimke. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)


''Prozirni šator gdje pod zvijezdama provedeš večer! Može li išta romantičnije?'' napisala je Sanja u opisu videozapisa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

''Izabrali smo ovo mjesto za našu godišnjicu jer je posebno i jedino takvo na Maldivima! U iskustvo je uključena večera od tri slijeda i doručak, oboje na plaži! Sa uključenim bubble buttlerom koji ti je na raspolaganju za što god treba cijelu večer i jutro! Uz to je i fotograf/snimatelj, imamo sve ove snimke zahvaljujući njemu! Sve je savršeno organizirano, napisali su nam i sretna godišnjica te nam napravili tortu! Večera i doručak su bili wooow! A noć puna zvijezda za pamćenje! Sve ostale detalje vam pišem i postam u storijima jer ovdje ne stane sve!'', pohvalila je.

Sonja ne skriva svoje oduševljenje događajem koji će zasigurno pamtiti cijeli život. 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput i Igor Mešin - 1 Karlo Rusan i Maja Šuput - 4 Karlo Rusan i Maja Šuput - 2 +2 Karlo Rusan i Maja Šuput - 3 Celebrity Majin Bloom na mini vespi hit je dana na Instagramu: ''Stvarno je dijete ko iz časopisa, mali cukrić!''

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Agdal (Foto: Instagram) Nina Agdal (Foto: Instagram) Nina Agdal (Foto: Instagram) Nina Agdal (Foto: Instagram) +5 Nina Agdal (Foto: Instagram) Zanimljivosti Instagram je uklonio golu fotografiju koju je vidjelo 1,6 milijuna ljudi, no njezina reakcija nakon tog poteza pravi je hit među njezinim pratiteljima!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene