Influencerica Sonja Kovač ovaj je tjedan pristala biti žena Goranu Mandiću, dugogodišnjem dečku kojeg je dugo skrivala od javnosti. Par se zaručio na Maldivima.

Galerija Sonja Kovač i Goran Mandić Sonja Kovač i Goran Mandić Sonja Kovač i Goran Mandić - 3 +25 Sonja Kovač i Goran Mandić - 2

Sonja Kovač i Goran Mandić ovih su dana slavili 10. godišnjicu veze, a ovaj okrugli broj obilježili su zarukama nakon što je Goran Sonju iznenadio prosidbom. 

Vezani članci Sonja Kovač Cifra outfita u kojem je Sonja Kovač pokorila Beograd nešto je o čemu se priča, a naša influencerica izgleda stvarno vrhunski! Sonja Kovač Kad je okrenula leđa, imalo se što vidjeti: Za Sonjom Kovač okretale se glave zbog prozirne haljine!

Sonja je na svojem profilu na Instagramu podijelila romantične fotografije s prosidbe koja se dogodila na Maldivima, a od tog trenutka dijeli fotografije i predivne snimke. 


''Prozirni šator gdje pod zvijezdama provedeš večer! Može li išta romantičnije?'' napisala je Sanja u opisu videozapisa.

''Izabrali smo ovo mjesto za našu godišnjicu jer je posebno i jedino takvo na Maldivima! U iskustvo je uključena večera od tri slijeda i doručak, oboje na plaži! Sa uključenim bubble buttlerom koji ti je na raspolaganju za što god treba cijelu večer i jutro! Uz to je i fotograf/snimatelj, imamo sve ove snimke zahvaljujući njemu! Sve je savršeno organizirano, napisali su nam i sretna godišnjica te nam napravili tortu! Večera i doručak su bili wooow! A noć puna zvijezda za pamćenje! Sve ostale detalje vam pišem i postam u storijima jer ovdje ne stane sve!'', pohvalila je.

Sonja ne skriva svoje oduševljenje događajem koji će zasigurno pamtiti cijeli život. 

Majin Bloom na mini vespi hit je dana na Instagramu: ''Stvarno je dijete ko iz časopisa, mali cukrić!'' Nenad Tatarinov i Maja Šuput Maja Šuput i Katarina Kolar Nenad Tatarinov, Maja Šuput i Katarina Kolar +26 Nenad Tatarinov i Maja Šuput

Instagram je uklonio golu fotografiju koju je vidjelo 1,6 milijuna ljudi, no njezina reakcija nakon tog poteza pravi je hit među njezinim pratiteljima! Nina Agdal Nina Agdal Nina Agdal +23 Nina Agdal

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju