Bome hrabro!

Sonja Kovač pokazala avanturistički duh i priznala nepromišljen potez koji ju je mogao skupo koštati

Sonja Kovač (Foto: Instagram) Sonja Kovač (Foto: Instagram) Instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač (Foto: Instagram) Sonja Kovač (Foto: Instagram) Sonja Kovač (Foto: Instagram) Sonja Kovač (Foto: Instagram) Sonja Kovač (Foto: Instagram) Sonja Kovač i Goran Mandić (Foto: Instagram) Sonja Kovač (Foto: Instagram) Sonja Kovač (Foto: Instagram) Sonja Kovač (Foto: Instagram) Sonja Kovač (Foto: Instagram) +1 Sonja Kovač (Foto: Instagram) Galerija

Sonja Kovač na svom je profilu na Instagramu priznala kako se u prirodu otputila u opasnim japankama.

Domaća influencerica Sonja Kovač uživa u rođendanskom poklonu svog dečka Gorana Mandića, koji joj je poklonio putovanje na egzotične Havaje, a koliko se dobro provodi, možemo vidjeti na njezinu profilu na Instagramu.

Pogledaj i ovo Sonja Kovač i Goran Mandić - 1 Baš maštovito! Sonja Kovač preslatkim videom otkrila spol bebe koju čeka sa zaručnikom Goranom: "Plakala sam još tri dana nakon ovoga!"

Uz izazovne fotografije s plaža i bazena, Sonja je svojim pratiteljima pokazala i onaj avanturistički duh koji krije u sebi i oduševila ih poziranjem na rubu litice s koje se pruža čaroban pogled na ocean.

Uz to Sonja je pokazala i kako je poprilično hrabra, s obzirom na to da je priznala kako se na jedan od tamošnjih vrhova popela samo u japankama. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonja Kovac (@xoxosonjakovac) on

"Ovo je bio najluđi put do vrha ikada jer sam bila u japankama!! Uopće nisam bila spremna na to da je put toliko strm i teško prohodan", priznala je u jednoj od svojih Instagram priča, a dobro znamo koliko su japanke riskantna obuća za boravak u prirodi.

Ipak, Sonja je priznala kako sjediti na kamenoj litici nije bilo opasno jer se metar ispod nje nalazilo tlo.  

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonja Kovac (@xoxosonjakovac) on


 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonja Kovac (@xoxosonjakovac) on

Prije samog dolaska na Havaje Sonja se pohvalila rođendanskim poklonom dečka Gorana, kojeg rijetko pokazuje javnosti

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez (Foto: Profimedia) Georgina Rodriguez (Foto: Profimedia) Georgina Rodriguez i Christiano Ronaldo (Foto: Profimedia) Georgina Rodriguez (Foto: Profimedia) +6 Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Celebrity Tijelo ove zanosne crnke izgleda savršeno i bez fotošopa, pa ne čudi što je njezin slavni dečko lud za njom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene