Sonja Kovač na svom je profilu na Instagramu priznala kako se u prirodu otputila u opasnim japankama.

Galerija


Domaća influencerica Sonja Kovač uživa u rođendanskom poklonu svog dečka Gorana Mandića, koji joj je poklonio putovanje na egzotične Havaje, a koliko se dobro provodi, možemo vidjeti na njezinu profilu na Instagramu.

Vezani članci Tornado (Foto: Screenshot/YouTube) Hrabrost ili ludost? Opsjednuti su snimanjem tornada, sigurnost im nije najvažnija Sonja Kovač (Foto: Instagram) Jedna od najljepših domaćih plavuša progovorila o dečku:"On mene spušta, ja njega dižem"

Uz izazovne fotografije s plaža i bazena, Sonja je svojim pratiteljima pokazala i onaj avanturistički duh koji krije u sebi i oduševila ih poziranjem na rubu litice s koje se pruža čaroban pogled na ocean.

Uz to Sonja je pokazala i kako je poprilično hrabra, s obzirom na to da je priznala kako se na jedan od tamošnjih vrhova popela samo u japankama. 

"Ovo je bio najluđi put do vrha ikada jer sam bila u japankama!! Uopće nisam bila spremna na to da je put toliko strm i teško prohodan", priznala je u jednoj od svojih Instagram priča, a dobro znamo koliko su japanke riskantna obuća za boravak u prirodi.

Ipak, Sonja je priznala kako sjediti na kamenoj litici nije bilo opasno jer se metar ispod nje nalazilo tlo.  


Prije samog dolaska na Havaje Sonja se pohvalila rođendanskim poklonom dečka Gorana, kojeg rijetko pokazuje javnosti

Tijelo ove zanosne crnke izgleda savršeno i bez fotošopa, pa ne čudi što je njezin slavni dečko lud za njom