Sonja Kovač otputovala je sa zaručnikom Goranom Mandićem u Ameriku kako bi proslavila svoj 38. rođendan, a otkrila je i gdje će noćiti.

Galerija Sonja Kovač - 1 Sonja Kovač - 8 Sonja Kovač - 6 +27 Sonja Kovač - 4

Naša influencerica Sonja Kovač otputovala je sa zaručnikom Goranom Mandićem u Ameriku, u kojoj je proslavila i svoj 38. rođendan, a na Instagramu je podijelila da su posjetili jednu od najvećih svjetskih atrakcija u Arizoni.

Vezani članci Sonja Kovač i Goran Mandić Sonja Kovač pokazala zaručnički prsten, pa priznala kako su nastale romantične fotke: "Možete zamisliti..." Sonja Kovač i Goran Mandić - 1 Pogledajte kako je Sonju Kovač dečko iznenadio prosidbom na Maldivima, njezina reakcija govori da to očito nije očekivala!

Goran i Sonja posjetili su Horseshoe Bend, urezani meandar u obliku potkove rijeke Colorado koji često nazivaju i ''istočnim rubom Velikog kanjona''.

Sonja je na Instagramu podijelila dojmove s ovog mjesta i predivne fotografije i videozapise sa suprugom te je rekla kako je ovo jedno od najljepših mjesta na kojima je ikad bila.

Na putovanju Arizonom posjetit će nekoliko atrakcija, a Sonja je sve pratitelje nasmijala objavom u kojoj je otkrila gdje će ona i suprug noćiti.

Influencerica i njezin budući suprug, profesionalni pokeraš, iznajmili su šator usred pustinje na jednom ranču, a sve je bila Sonjina ideja, za koju je kasnije na svojim pričama na Instagramu rekla da je luda.

''Čija je to pametna ideja bila? Sonjina naravno! Ajmo, malo avanturistički duh ovo-ono. Molim? Gdje mi je pamet bila'', komentirala je.

''Nije mi svejedno. Ljudi, ovo je pustinja... Mislim znala sam... Vidjet ćemo još hoćemo li ostati tu. Nisam još 100% sigurna'', dvoumila se.

Naposljetku su ostali noćiti u šatoru, a Sonja je objavila i kako izgleda unutrašnjost šatora.

Sonja voli putovati, a upravo na jednom od putovanja na Maldivima zaprosio ju je i njezin zaručnik nakon 10 godina veze. Sonja prosidbu nije očekivala, a sve je ispalo jako romantično te će to ostati putovanje za pamćenje.

Indira u neobičnom bodiju pokazala vidljive rezultate odlazaka u teretanu, komad materijala koji je nosila nije puno sakrio! Indira Levak Indira Levak - 4 Indira Levak - 3 +27 Indira Levak - 2

Violeta iz Boljeg života opet je užarila društvene mreže golišavom fotkom u 61. godini: ''Ovo je anđeoska ljepota!'' Lidija Vukićević - 1 Lidija Vukičević Lidija Vukičević - 3 +32 Lidija Vukičević - 4

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju