Ples sa zvijezdama

Sonja Kovač o novom angažmanu: "Popularnost imam, a novcima ovo nitko ne može platiti"

Sonja Kovač (Foto: Instagram) Sonja Kovač (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Ples sa zvijezdama, Sonja Kovač i Gordan Vogleš (Foto: Nova TV) Sonja Kovač (Foto: Instagram) Ples sa zvijezdama, Sonja Kovač i Gordan Vogleš (Foto: Nova TV) Sonja Kovač i Gordan Vogleš (Foto: Dnevnik.hr) +0 Ples sa zvijezdama, Sonja Kovač i Gordan Vogleš (Foto: Nova TV) Galerija

Sonja Kovač i Gordan Vogleš oduševili su izvedbom bečkog valcera u "Plesu sa zvijezdama".

Prošlu nedjelju emitirana je prva live emisija plesnog spektakla Nove TV "Ples sa zvijezdama".

Pogledaj i ovo Sonja Kovač i Gordan Vogleš (Foto: Nova TV) Moglo je bolje Sonja i Gordan nisu skrivali razočaranje nakon izvedenog slowfoxa: "A ništa, idemo za New York!"

Svoje prve plesne korake u showu je pokazalo 11 hrvatskih zvijezda u parovima s profesionalnim plesačima, a njihov napredak pratit ćemo iz emisije u emisiju pred malim ekranima. Kreativne koreografije, specijalni efekti te vrhunska i jedinstvena prezentacija nekoliko plesnih stilova već u prvoj emisiji pokazali su da ovi plesači neće ostaviti ravnodušnim ni gledatelje niti stručni žiri koji ih je imao priliku prvi put i ocijeniti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonja Kovac (@xoxosonjakovac) on

Led na plesnom podiju probili su glumica Ecija Ojdanić i Marko Šapina, a zatim su na njega stigli blogerica i influencerica Sonja Kovač i njezin partner Gordan Vogleš koji su oduševili izvedbom bečkog valcera.

Iako je izgledalo kao da su sve s lakoćom otplesali, iza para je više od mjesec dana svakodnevnih višesatnih treninga za koje je Sonja otvoreno priznala kako nisu nimalo laki.

"Ni u jednom trenutku nisam požalila odluku da sudjelujem u ovom prekrasnom showu. Boli me svaki mišić na tijelu, ali uživam i nikad nisam bila sretnija. Ne volim baš fizičke aktivnosti, ali ples obožavam", otkrila nam je Sonja uoči početka showa, a sad se oglasila i na Instagramu na temu sudjelovanja u fizički vrlo zahtjevnom showu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonja Kovac (@xoxosonjakovac) on

"Svi me pitaju zašto sam pristala sudjelovati u ovako zahtjevnom projektu koji iziskuje potpunu predanost, rad, odricanje i žrtvu te stavila posao i putovanja na stranu. Popularnost imam, a novcima ovo nitko ne može platiti.. odgovor je - ogromna ljubav prema plesu! Ljubav prema performansu, glumi, stageu, kameri... Radim ovo sebi za gušt! Nadam se da ste sinoć osjetili dašak te ljubavi! Neizmjerno vam hvala na svoj podršci i stotinama komentara! Volim vas sve jako!", poručila je Sonja svojih više od 400 tisuća obožavatelja na Instagramu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ples sa zvijezdama (@plessazvijezdama) on

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Hailey Baldwin i Justin Bieber (Foto: Profimedia) Hailey Baldwin i Justin Bieber (Foto: Profimedia) Hailey Baldwin i Justin Bieber (Foto: Profimedia) Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Profimedia) +2 Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Profimedia) Celebrity Uvjeravaju javnost da je u njihovom braku sve u redu, no ove fotografije ne prikazuju bračnu idilu  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene