Sonja Kovač otputovala je u Australiju da bi pomogla stradalima od požara.

Galerija


Razorni požari s kojima se Australija suočila potresli su cijeli svijet, brojne svjetske zvijezde uplatile su zajedno milijunske iznose kako bi pomogle pogođenim stanovnicima, prirodi i životinjama koje su stradale.

Vezani članci Sonja Kovač Sonja Kovač pozirala u seksi haljini s dubokim izrezom, no njezini pratitelji na fotkama su primijetili nešto drugo Sonja Kovač Sonja Kovač u trendi kupaćem kostimu osvojila australske plaže: "Kakva prekrasna žena"

No nisu reagirale samo svjetske zvijezde već i hrvatske, među njima jedna od naših najuspješnijih influencerica i natjecateljica showa Nove TV "Ples sa zvijezdama", 35-godišnja Sonja Kovač, koja se uputila na taj daleki kontinent unatoč opasnostima koje još uvijek postoje.

"Cijela je situacija u zemlji teška i nisam mogla samo gledati iz daljine. Iako sam donirala novac, imala sam osjećaj da to nije dovoljno. Životinje volim više od ičega. Volontirat ću u raznim skloništima za oporavak jer želim pomoći životinjama koje su preživjele", izjavila je Sonja za Story.

Na društvenim mrežama objavila je nekoliko fotografija životinja iz skloništa koje je posjetila i o kojima se brine dok boravi u Australiji.

 

Nakon brisanja Instagrama i promjene imena, ali i života, oglasila se Lana: "Konačno se događa!