Svaka čast!

Sonja Kovač otišla pomoći opožarenoj Australiji: "Cijela situacija u zemlji je teška, nisam mogla gledati iz daljine"

Sonja Kovač (Foto: Instagram) Sonja Kovač (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač (Foto: Instagram) Sonja Kovač (Foto: Instagram) +0 Sonja Kovač (Foto: Instagram) Galerija

Sonja Kovač otputovala je u Australiju da bi pomogla stradalima od požara.

Razorni požari s kojima se Australija suočila potresli su cijeli svijet, brojne svjetske zvijezde uplatile su zajedno milijunske iznose kako bi pomogle pogođenim stanovnicima, prirodi i životinjama koje su stradale.

Pogledaj i ovo Sonja Kovač (Foto: Instagram) Zagrijala nas je Sonja Kovač u trendi kupaćem kostimu osvojila australske plaže: "Kakva prekrasna žena"

No nisu reagirale samo svjetske zvijezde već i hrvatske, među njima jedna od naših najuspješnijih influencerica i natjecateljica showa Nove TV "Ples sa zvijezdama", 35-godišnja Sonja Kovač, koja se uputila na taj daleki kontinent unatoč opasnostima koje još uvijek postoje.

"Cijela je situacija u zemlji teška i nisam mogla samo gledati iz daljine. Iako sam donirala novac, imala sam osjećaj da to nije dovoljno. Životinje volim više od ičega. Volontirat ću u raznim skloništima za oporavak jer želim pomoći životinjama koje su preživjele", izjavila je Sonja za Story.

Na društvenim mrežama objavila je nekoliko fotografija životinja iz skloništa koje je posjetila i o kojima se brine dok boravi u Australiji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonja Kovac (@xoxosonjakovac) on

  1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević (Foto: Instagram) Lana Jurčević (Foto: IN Magazin) Lana Jurčević (Foto: IN Magazin) Lana Jurčević (Foto: Instagram) +5 Lana Jurčević (Foto: Instagram) Celebrity Nakon brisanja Instagrama i promjene imena, ali i života, oglasila se Lana: "Konačno se događa!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene