"Navijajte za nas"

Sonja Kovač pokazala nekoliko plesnih koraka i izazvala oduševljenje obožavatelja: "Moj si favorit"

Sonja Kovač (Foto: Instagram) Sonja Kovač (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Valcer Sonje Kovač i Gordana Vogleša (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Sonja Kovač (Foto: Instagram) Valcer Sonje Kovač i Gordana Vogleša (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Valcer Sonje Kovač i Gordana Vogleša (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Ples sa zvijezdama, Sonja Kovač i Gordan Vogleš (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Sonja Kovač i Gordan Vogleš (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Sonja Kovač i Gordan Vogleš (Foto: Nova TV) Sonja Kovač i Gordan Vogleš (Foto: Dnevnik.hr) Sonja Kovač (Foto: PR) +0 Sonja Kovač (Foto: Instagram) Galerija

Sonja Kovač na Instagramu je objavila video u kojem je pokazala nekoliko plesnih koraka.

Influencerica Sonja Kovač na svom je profilu na Instagramu objavila video u kojem možemo vidjeti kako izgledaju njezine pripreme za sutrašnju emisiju showa "Ples sa zvijezdama".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonja Kovac (@xoxosonjakovac) on

Pogledaj i ovo Sonja Kovač i Gordan Vogleš (Foto: Nova TV) Za nijansu lošiji Od showa "Ples sa zvijezdama" oprostili se Sonja Kovač i Gordan Vogleš: "Jako smo ponosni i hvala svima"

"Ja plešem, on snima! Razlog tome je jer se moj dragi partner Gordan Vogleš ozljedio prije prve live emisije i bilo je upitno da li će moći otplesati prvu točku! Naravno toliki je profesionalac da je smogao snage i pod tabletama uspio divno izvesi točku! No ozljeda je i dalje tu pa se cijeli ovaj tjedan morao paziti kako bi se oporavio za ovu nedjelju! Držite nam fige i navijajte za nas da sve ispadne super", napisala je Sonja uz video koji je snimio Gordan.

Brojni obožavatelji su joj u komentarima poručili kako je ona njihov favorit i kako je prekrasna.

Sonja i Gordan Vogleš oduševili su izvedbom bečkog valcera u prvoj emisiji.

''Na momente ste i izgledali kao da plešete već 10 godina skupa'', odmah na početku ih je pohvalila članica žirija Tamara Despot, a s njom se složila i Almira Osmanović.

Jedva čekamo sutrašnju emisiju i nova iznenađanja koja nam je ovaj simpatični par pripremio.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ples sa zvijezdama (@plessazvijezdama) on

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić (Foto: Instagram) Ples sa zvijezdama, Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Nova TV) Maja Šuput, Marko Grubnić (Foto: Instagram) Marko Grubnić (Foto: Instagram) +2 Marko Grubnić (Foto: Instagram) Celebrity Marko Grubnić s tugom se prisjetio najboljeg prijatelja: "Nije prošlo i sada znam da nikada niti neće"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene