Wow!

Sonja Kovač podijelila seksi fotke iz kade pa postavila težak izazov pred pratitelje, oglasila se i Nives Celzijus!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sonja Kovač objavila je fotografije na kojima je u kadi, a onda je tražila mišljenje svojih brojnih pratitelja na Instagramu.

Influencerica Sonja Kovač (36) zaintrigirala je pratitelje svojim seksi fotografijama u vezi kojih im je postavila pitanje. 

Pogledaj i ovo Sonja Kovač - 8 ''ajme kako sjajiš!'' Trudna Sonja Kovač otkrila čega se poželjela kad je hrana u pitanju: ''Dosta mi je više, daj nešto konkretno!''

"Ruže su crvene. Ljubičice su plave. Moj dečko za spoj na Valentinovo je slađi nego ti. Koja je naj, 1., 2. ili 3.?", upitala je Sonja za mišljenje o svojim slikama na kojima je u kadi ili uz nju. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

Pratitelje je oduševila njezina objava, a teško im je bilo odlučiti koja im je fotografija najbolja. "Druga. Poput kraljice si", "Fantastično", "Vrh", "Sretno Valentinovo tebi i dragom, presladak ste par", "Prva definitivno", "Sve", "Iskreno se ne mogu odlučiti", napisali su. 

Fotografije nije mogla ne komentirati ni Nives Celzijus. Oduševljena pjevačica i spisateljica ostavila je samo zaljubljeni emotikon, koji je rekao sve o tome što misli o objavi. 

Inače, Sonja je u vezi s dečkom Goranom Mandićem u ožujku prošle godine proslavila osmu godišnjicu veze. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Albina +0 Albina Celebrity Pobjednica Dore ima razlog za sreću i u privatnom životu, evo tko je nogometaš koji je ukrao njezino srce!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene