Sonja Kovač objavila je fotografije na kojima je u kadi, a onda je tražila mišljenje svojih brojnih pratitelja na Instagramu.

Galerija


Influencerica Sonja Kovač (36) zaintrigirala je pratitelje svojim seksi fotografijama u vezi kojih im je postavila pitanje. 

Vezani članci Sonja Kovač Sonja Kovač pokazala kako je uredila golemu terasu svojeg luksuznog stana, a sve je posebno očarao pogled Sonja Kovač Sonja Kovač odgovorila na pitanje kako je kupila novi stan u Zagrebu: "Jednostavno, tako je najlakše"

"Ruže su crvene. Ljubičice su plave. Moj dečko za spoj na Valentinovo je slađi nego ti. Koja je naj, 1., 2. ili 3.?", upitala je Sonja za mišljenje o svojim slikama na kojima je u kadi ili uz nju. 

Pratitelje je oduševila njezina objava, a teško im je bilo odlučiti koja im je fotografija najbolja. "Druga. Poput kraljice si", "Fantastično", "Vrh", "Sretno Valentinovo tebi i dragom, presladak ste par", "Prva definitivno", "Sve", "Iskreno se ne mogu odlučiti", napisali su. 

Fotografije nije mogla ne komentirati ni Nives Celzijus. Oduševljena pjevačica i spisateljica ostavila je samo zaljubljeni emotikon, koji je rekao sve o tome što misli o objavi. 

Inače, Sonja je u vezi s dečkom Goranom Mandićem u ožujku prošle godine proslavila osmu godišnjicu veze. 

Nakon što je Severina objavila golišave fotke i video, prvi put ove godine oglasio se i Igor Kojić sa zanimljivom objavom

Pobjednica Dore ima razlog za sreću i u privatnom životu, evo tko je nogometaš koji je ukrao njezino srce!