Sonja Kovač na profilu na Instagramu podijelila je nekoliko fotografija iz Australije, a ona u kupaćem kostimu izazvala je najveće zanimanje.

Galerija


Domaća influencerica i natjecateljica showa Nove TV "Ples sa zvijezdama", 35-godišnja Sonja Kovač posljednjih nekoliko dana boravi u požarima pogođenoj Australiji, kamo se otputila da pomogne tamošnjem stanovništvu i životinjama koji su stradali u toj prirodnoj atmosferi.

Osim što pokazuje svoju plemenitu stranu volontirajući u skloništima za životnje, Sonja slobodno vrijeme koristi za razgledavanje ljepota australskih gradova, od kojih je posjetila Melbourne i Sidney u kojem je iskoristila priliku da posjeti more i okupa se u Tihom oceanu.

Tako je sa svojim obožavateljima podijelila fotografije s poznate plaže Bondi i pokazala svoje čari u trendi kupaćem kostimu leopard uzorka.

"Kakva prekrasna žena", "Uvijek je dobro vidjeti te", "Uživaj kraljice", "Predivna si", "Savršena", "Lijepa si, imaš super tijelo", "Ljepotica", samo su neki od komplimenata koje je dobila.

Za nju vrijedi manje je više: U haljini koja ne dozvoljava nošenje donjeg rublja pomela konkurenciju