Blogerica Sonja Kovač i dečko Goran Mandić zajedno su 7 godina.

Galerija


Iako njezin posao podrazumijeva stalnu aktivnost na društvenim mrežama, Sonja Kovač strogo čuva svoju intimu.

Vezani članci Sonja Kovač (Foto: Instagram) Hrvatica za kojom uzdišu brojni muškarci pokazala lice bez trunke šminke Sonja Kovač (Foto: Instagram) Sonja Kovač pokazala avanturistički duh i priznala nepromišljen potez koji ju je mogao skupo koštati

Bivšoj glumici, a danas jednoj od najuspješnijih i najpoznatijih domaćih blogerica i influencerica, Sonji Kovač, osim na poslovnom, odlično ide i na privatnom planu.

Naime, Sonja je već 7 godina u sretnoj vezi s Goranom Mandićem s kojim ju je povezala ljubav prema pokeru. "On mene spušta, ja njega dižem. Goran me privukao nježnošću, smirenošću i blagošću. Mi nismo party zvijeri nego guštamo u intimi našeg doma", otkrila je nedavno za Story.hr.

Iako je par godinama u sretnoj i stabilnoj vezi, Sonja je na Instagramu objavila tek nekoliko zajedničkih fotografija, a na niti jednoj se nije vidjelo njegovo lice. Ipak, prije nekoliko sati je i to promijenila, fotografijom iz Amsterdama na kojoj golupčići izmjenjuju poljubac iznad poznatih kanala.

"Nakon ovoga odlazimo na putovanje u Švicarsku. Tko će pratiti našu vlogmas avanturu na mom YouTubeu?", upitala je zanosna plavuša svojih 355 tisuća sljedbenika te otkrila kako je duo zaljubljen kao i prvog dana.

Čini se kako se suprotnosti doista privlače.

Luka i Vanja Modrić u Pariz su poveli i jednu od njima najdražih osoba

Oni su par u koji baš svi gledaju: Između njih je 20 godina razlike, ali to im nikad nije predstavljalo problem