Sonja Kovač je na YouTubeu pokazala svoj novi stan u Zagrebu koji je u siječnju kupila s dečkom Goranom Mandićem, a zatim je na Instagramu otkrila i da su proslavili devetu godišnjicu veze.

Galerija


Naša poznata blogerica i influencerica Sonja Kovač (36) pokazala je svoj luksuzni stan u Zagrebu koji je u siječnju ove godine kupila s dečkom Goranom Mandićem.

Vezani članci Sonja Kovač - 6 Sonja Kovač sve češće pokazuje dečka kojeg je dugo skrivala, ali ovog puta priča se o opako seksi haljini Sonja Kovač Sonja Kovač počastila pratitelje predivnim prizorom s dečkom kojeg je dosad skrivala, posvetila mu objavu

Vrata svojeg stana otvorila je u novom videu na svojem YouTube kanalu, a iako stan još nije potpuno opremljen, Sonja nije mogla izdržati, a da ne pokaže kako protječe uređenje.

"Napravili smo zidove i ofarbali ih. Jako nam se sviđaju", pohvalila se, a zatim je pokazala i golemu terasu koju su obložili novim pločicama te su stavili zaštitnu mrežu protiv kukaca kako im ne bi ulazili u stan.

Sonja je u videu otkrila da stan ima čak tri spavaće sobe i dvije kupaone, no nije pokazala sve prostorije.

Njene pratitelje najviše je oduševila terasa, a mnogi su joj pisali i da jedva čekaju vidjeti stan kada bude potpuno opremljen.

Sonja im je obećala da će im pokazati sve prostorije u sljedećem videu, a istovremeno je na svojem Instagramu otkrila i da ima razlog za slavlje.

"Novu sliku nemam jedino možda neku gdje smo zatrpani kutijama i prašinom! Za to imate novi video na YouTubeu! Godišnjica i selidba su se poklopile isti tjedan, hmmm slučajnost ili?", napisala je pored fotografije kojom je obilježila devetu godišnjicu veze s Goranom.

Harry konačno razgovarao s Williamom i Charlesom, ali možda bolje da nije, detalje je otkrila njegova bliska prijateljica

Poznata Splićanka u 40. godini čeka drugo dijete, i ovu je trudnoću tajila dok uživa u idili seoskog života