Ima i zanimljivo pitanje!

Sonju Kovač zbog seksi fotki s plaže uspoređuju s Bondovim djevojkama, no nekima je zasmetao jedan detalj

Sonja Kovač - 5 Sonja Kovač - 5 Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač - 1 Sonja Kovač - 2 Sonja Kovač - 6 Sonja Kovač - 3 Sonja Kovač - 4 +0 Sonja Kovač - 5 Galerija

Sonja Kovač na Instagramu je objavila niz fotografija s pješčane plaže na Maldivima na kojima pozira u minijaturnom bikiniju.

Influencerica i bivša glumica Sonja Kovač trenutno uživa na Maldivima, gdje ju je zaprosio njezin dečko Goran Mandić.

Pogledaj i ovo Sonja Kovač "Gori sve!" Sonja Kovač sačuvala je najseksi badić za kraj ljeta: Ne može biti manji, a usto je i proziran!

Nakon što su joj se slegli dojmovi s romantičnih zaruka, nastavila je častiti svoje pratitelje fotografijama kakvima se najviše raduju - onima na kojima nosi bikini.

Objavila je niz fotki s pješčane plaže na kojima je u mikro badiću zauzela razne zavodljive poze, a u opisu se zapitala izgleda li kao "materijal za supurugu".

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

"Prezgodna", "Savršena si", "Nova James Bond djevojka", "Bomba", samo je dio brojnih komplimenata koje je dobila, no dijelu njezinih pratitelja zasmetao je jedan detalj na fotkama.

"Baci te naočale u more", "Od naočala ti ne vidimo okice", neke su od kritika koje je dobila na račun golemih sunčanih naočala.

Podsjetimo, Sonja i Goran otišli su na Maldive povodom 10. godišnjice njihove veze, a on ju je tamo iznenadio prosidbom na plaži. Trenutak u kojem je kleknuo pred nju zabilježen je i na videu, a Sonja se na Instagramu pohvalila i zaručničkim prstenom s golemim dijamantom.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus +0 Nives Celzijus Celebrity Nauljena i preplanula Nives pokazala svoje čari, a morat ćete se dobro zagledati da uopće vidite njezin bikini!

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Kevin Costner i Christine Baumgartner (Foto: AFP) Kevin Costner (Foto: Profimedia) Kevin Costner i Christine Baumgartner (Foto: AFP) Kevin Costner (Foto: AFP) +0 Kevin Costner i Christine Baumgartner (Foto: AFP) Celebrity Puno je godina prošlo prije nego što su shvatili da su stvoreni jedno za drugo, priznao je i zbog čega ga je bilo strah

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene