Sonja Kovač danas na Instagramu ima preko pola milijuna pratitelja, a sada se prisjetila svojih početaka kao influencerica.

Galerija


Sonja Kovač danas je jedna od naših najpoznatijih influencerica koju na Instagramu prati preko pola milijuna ljudi.

Vezani članci Sonja Kovač i Goran Mandić Sonja Kovač progovorila o vjenčanju s dečkom kojeg je dugo skrivala od javnosti: "Za nekih mjesec dana slavimo" Sonja Kovač - 6 Sonja Kovač podijelila seksi fotke iz kade pa postavila težak izazov pred pratitelje, oglasila se i Nives Celzijus!

Na društvenoj mreži redovito dijeli fotografije sa svjetskih modnih događaja koje posjećuje i iz egzotičnih krajeva svijeta, a reklamira i poznate modne brendove, no uspjeh joj se nije dogodio preko noći.

Sada se na svojem Instagramu prisjetila teških početaka, a pratiteljima je otkrila i svoju tajnu uspjeha.

"Izlazak iz komfor zone jedna je od najbitnijih stvari za uspjeh. Ove slike su vam pravi primjer. Pola njih je s moje druge sezone Fashion Weekova kada sam mjesec dana sama proputovala od New Yorka do Pariza bez prijatelja, bez fotografa, bez plana. Nisam imala budžet za nikoga i ništa, ali imala sam najveću želju i volju! Opcija ostati doma u toplini svoje komfor zone i ne poduzeti ništa - za mene nikada nije ni bila opcija! Tada sam već počela dobivati pozivnice za neke revije i polako su me strani brendovi počeli zamjećivati i pokazivati interes za suradnje. Znala sam da ne smijem propustiti taj moment ako su već nešto prepoznali u meni. Većinu vremena sam bila sama, slike sam skupljala od street style fotografa na ulici ili bi žicala neku curku s revije da me fotka, a outfite sam dobivala na posudbu od brendova", prisjetila se Sonja koja je nedavno sa svojim dečkom Goranom Mandićem kupila luksuzni stan u Zagrebu.

"Tako da dragi moji kad god mislite da postoje prepreke za ostvarivanje ciljeva sjetite se da je to samo strah od napuštanja svoje sigurne zone. Kad napravite taj korak, neće biti ugodno, ali rezultati će doći - to vam garantiram!" poručila je na kraju svojim pratiteljima, a zatim je ih je upitala da među 10 njenih fotografija koje je podijelila uz status odaberu omiljenu.

Lijepa brineta prošetala se u vrućim hlačicama koje su istaknule rezultate napornih treninga, ova sportska kombinacija rijetkima je promakla

Ibrahimović obradovao srpsku pjevačicu uz čiji je hit išetao na pozornicu Sanrema, pogledajte kako mu je zahvalila