Sonja Kovač na Instagramu je odgovarala na pitanja pratitelja pa je otkrila planira li vjenčanje s dečkom Goranom Mandićem.

Galerija


Influencerica Sonja Kovač (36) već je osam godina u sretnoj vezi sa samozatajnim Goranom Mandićem, kojeg je dugo skrivala od javnosti.

Vezani članci Sonja Kovač - 6 Sonja Kovač sve češće pokazuje dečka kojeg je dugo skrivala, ali ovog puta priča se o opako seksi haljini Sonja Kovač Sonja Kovač počastila pratitelje predivnim prizorom s dečkom kojeg je dosad skrivala, posvetila mu objavu

Par je nedavno u Zagrebu kupio prvi zajednički stan, a Sonja je sada otkrila i planiraju li uskoro stati pred oltar.

"Nije mi to još prioritet. Ne znači da neće biti, ali mene uvijek vodi ona - sve u svoje vrijeme, a najveći cilj u životu mi je biti sretna. Ostalo su samo formalnosti", odgovorila je u svojim Instagram storyjima na pitanje pratitelja planira li vjenčanje.

Pratitelje je zanimalo i razmišlja li o povratku na YouTube, na što je Sonja odgovorila potvrdno te je otkrila i da u prvom videu planira pokazati svoj novi stan.

Prije nego što je odgovarala na pitanja pratitelja, Sonja je na svojem Instagramu otkrila i da će ona i Goran uskoro obilježiti devetu godišnjicu veze.

"Za nekih mjesec dana slavimo 9 divnih godina ljubavi, smijeha, putovanja...", napisala je Kovač uz niz fotografija s njezinih i Goranovih brojnih putovanja.

Rozga se prošetala u suknji s opasno visokim prorezom, neki su u nevjerici pa ju pitaju kad je fotka snimljena

Saračević se u svoju 28 godina mlađu suprugu zaljubio na prvi pogled, a vjenčali su se u tajnosti