Domišljata blogerica

Slikala je prijateljica: Sonja u provokativnom izdanju prošetala centrom Zagreba

Sonja Kovač (FOTO: Instagram) Sonja Kovač (FOTO: Instagram) 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač (FOTO: Instagram) Sonja Kovač (FOTO: Instagram) Sonja Kovač (FOTO: Instagram) Sonja Kovač (FOTO: Instagram) Sonja Kovač (Foto: Instagram) Sonja Kovač (Foto: Instagram) Sonja Kovač (Foto: Instagram) Sonja Kovač (Foto: Instagram) +0 Sonja Kovač (Foto: Instagram) Galerija

Sonja Kovač pokazala je kako zna biti domišljata kada se fotografira.

Sonja Kovač poznata je po odličnim fotografijama na društvenim mrežama, a koliko su dobre govori i to da ova influencerica danas živi od svojeg Instagrama.

Pogledaj i ovo Sonja Kovač "najbolje tek dolazi" Sonja Kovač nizom fotografija obilježila važan datum u životu: "Nakon 12 godina čeka nas najdivnije putovanje..."

Kako bi zaokupila pažnju publike Sonja se trudi na različite načine privući pratitelje, a ovaj je put pomalo ''izazivala''.

Naime, objavila je fotografiju sa zagrebačkog Zrinjevca gdje je pozirala u točkastoj vesti. Kažemo vesti, jer ne znamo što ima na donjem dijelu tijela.

Ona koja ju je slikala uzela je otpali list i namjestila ga tako da prekriva njezin donji dio tijela. Riječ je o ženskoj osobi budući da je u kadru poduži nokat pa smo zaključili da je riječ o prijateljici.

Sonja je na ovaj način dobila nevjerojatno seksi fotografiju na kojoj odaje dojam golišavosti, pa svaka čast na domišljatosti. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonja Kovac (@xoxosonjakovac) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene