Sonja Kovač ljetuje u Grčkoj, a obožavatelje baca u trans bujnim grudima u malom badiću.

Galerija


Modna blogerica, influencerica i glumica Sonja Kovač jedna je od naših najuspješnijih Instagram celebova. Da jako dobro zna iskoristiti moć društvenih mreža, Sonja dokazuje svakodnevno pa na svom Instagramu raspaljuje maštu mnogobrojnih fanova golišavim fotkama. 

Vezani članci Bogati klinci Instagrama Bogati klinci s Instagrama hitno trebaju naći posao, od dosade su se počeli rugati prosjacima Chiara Ferragni Nekad su joj se rugali i zatvarali joj vrata pred nosom, a danas je jedna od najbogatijih influencerica

Iako ju mnogi prate zbog njezinih avantura diljem svijeta, sigurni smo da njezini obožavatelji nemaju ništa protiv toga da ta mlada dama objavljuje jako vruće fotke s bijelih plaža Grčke ili Havaja.

Tako je i ovog puta Sonja objavila nekoliko fotografija sa svog ljetovanja na grčkom otoku Mykonosu, a njezina najnovija fotka baca u trans. Maleni smeđi bikini jedva je uspio sakriti Sonjine raskošne grudi. 

Ljetnu kombinaciju upotpunila je masovnom ogrlicom te trendi sunčanim naočalima, no svi su gledali samo u bujno poprsje bivše natjecateljice showa ''Ples sa zvijezdama''.  

“Greece glow!” napisala je uz fotografiju.

Njezini pratitelji oduševljeni su objavom te su mahom komentirali kako je Sonja seksi i najljepša žena na svijetu, a voditelj Dalibor Petko napisao joj je da je poput Afrodite.

Gladijatorski dani daleko su iza njega: Slavni Australac sada je debeljuškasti i bradati 55-godišnjak