Izvršni direktor promotora AEG Live, Randy Phillips, je jučer u losangeleskoj sudnici tijekom procesa protiv AEG-a izjavio kako je Michael Jackson bio profinjen, moćan poslovni čovjek, a ne ovisnik o tabletama kakvog ga se prikazuje tijekom aktualnog suđenja.


Jackson je bio mnogo složenija osoba od onog kako ga se prikazuje tijekom suđenja AEG-u u Los Angelesu kojeg je pokrenula majka preminulog kralja popa, tvrdi Randy Philips.

Randy svoje tvrdnje temelji na dojmu kojeg je stekao tijekom susreta s Jacksonom tijekom 2008. i 2009. godine i za kojeg tvrdi kako je bio profinjen čovjek koji je imao kontrolu nad svojim životom.

Vezani članci Slika nije dostupna Prošlo je preko 30 godina: Kako izgleda slavna 52-godišnjakinja? Slika nije dostupna 'Molio sam da ga pregleda psihijatar, ali su me ignorirali!'

>> 4 godine nakon smrti objavljene su šokantne fotografije!

'Čovjek s kojim sam se susretao bio je moćan. Ljubazan, ali odrješit. Bio je snažan', izjavio je Phillips u sudnici.

Dodao je i kako mu se Jackson, tijekom dogovora oko turneje 'This Is It' nije činio kao čovjek ovisan o lijekovima te kako mu nikad nije spomenuo da ima problema s nesanicom zbog koje je zapravo, prema tvrdnjama njegova liječnika Conrada Murraya, pio lijekove.

Upravo su sve ove njegove tvrdnje u potpunoj suprotnosti s fotografijama razbacanih bočica lijekova po Jacksonovoj sobi koje su jučer objavljene i koje su obišle svijet.

Podsjećamo, Conrad Murray je 2011. godine osuđen zbog ubojstva iz nehaja na 4 godine zatvora. Trenutno kaznu služi u losangeleskoj kaznionici.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook