Što li je istina?!

Šokantne fotografije suprotne tvrdnjama - 'Nije bio ovisnik!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Izvršni direktor promotora AEG Live, Randy Phillips, je jučer u losangeleskoj sudnici tijekom procesa protiv AEG-a izjavio kako je Michael Jackson bio profinjen, moćan poslovni čovjek, a ne ovisnik o tabletama kakvog ga se prikazuje tijekom aktualnog suđenja.

Jackson je bio mnogo složenija osoba od onog kako ga se prikazuje tijekom suđenja AEG-u u Los Angelesu kojeg je pokrenula majka preminulog kralja popa, tvrdi Randy Philips.

Randy svoje tvrdnje temelji na dojmu kojeg je stekao tijekom susreta s Jacksonom tijekom 2008. i 2009. godine i za kojeg tvrdi kako je bio profinjen čovjek koji je imao kontrolu nad svojim životom.

Pogledaj i ovo showbuzz Sjećate se nje? Prošlo je preko 30 godina: Kako izgleda slavna 52-godišnjakinja?

>> 4 godine nakon smrti objavljene su šokantne fotografije!

'Čovjek s kojim sam se susretao bio je moćan. Ljubazan, ali odrješit. Bio je snažan', izjavio je Phillips u sudnici.

Dodao je i kako mu se Jackson, tijekom dogovora oko turneje 'This Is It' nije činio kao čovjek ovisan o lijekovima te kako mu nikad nije spomenuo da ima problema s nesanicom zbog koje je zapravo, prema tvrdnjama njegova liječnika Conrada Murraya, pio lijekove.

Upravo su sve ove njegove tvrdnje u potpunoj suprotnosti s fotografijama razbacanih bočica lijekova po Jacksonovoj sobi koje su jučer objavljene i koje su obišle svijet.

Podsjećamo, Conrad Murray je 2011. godine osuđen zbog ubojstva iz nehaja na 4 godine zatvora. Trenutno kaznu služi u losangeleskoj kaznionici.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene