strpljivo pozirala

Srpska ljepotica koja čeka dijete s nogometašem skinula se u donje rublje i pokazala trudnički trbuščić

Sofija Milošević (Foto: Instagram) Sofija Milošević (Foto: Instagram) instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Sofija Milošević (Foto: Instagram) Sofija Milošević (Foto: Instagram) Sofija Milošević (Foto: Instagram) +0 Sofija Milošević (Foto: Instagram) Galerija

Sofija Milošević i Luka Jović u vezi su od ljeta prošle godine, a par je prije nekoliko mjeseci objavio da čekaju svoje prvo dijete.

Poznata srpska manekenka Sofija Milošević prije nekoliko je mjeseci objavila na društvenim mrežama da čeka dijete s nogometašem Lukom Jovićem, a sada je pokazala i trudnički trbuščić.

Pogledaj i ovo showbuzz jako dobra genetika! Srpsku ljepoticu napadaju da se fotošopira pa je pokazala lice bez šminke i trbuh pet mjeseci od poroda

Lijepa Sofija je na svom Instagramu objavila dvije fotografije na kojima pozira tako da ističe trbuh. Na jednoj pozira u donjem rublju, dok je na drugoj legla u kadu punu cvijeća te je pozirala u decentnoj kombinaciji boje kože.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

👶🏼🤰🏼💙

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on

29-godišnja manekenka i 22-godišnji nogometaš Real Madrida u vezi su od ljeta prošle godine, no na početku su tajili da su zajedno. Inače, manekenka je poznata po vezama s nekoliko srpskih nogometaša, a javnost ju smatra jednom od najljepših žena u nama susjednoj zemlji.

Jović je u ožujku šokirao javnost kada je procurila vijest da je odletio iz Madrida, gdje je bio u karanteni, kako bi posjetio trudnu djevojku u Srbiji. Razlog je bio Sofijin rođendan, a zbog toga se našao i na udaru kritika srpske javnosti.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene