Sofija Milošević 8 godina mlađeg nogometaša Luku Jovića osvojila je ljetos u Beogradu, no trebalo mu je da prizna tu vezu.

Galerija


Nogometaš Real Madrida Luka Jović nedavno je napokon priznao vezu sa srpskom manekenkom Sofijom Milošević.

Vezani članci Sofija Milošević - 3 Riskirao i zatvor zbog nje: Skrivali se od svih, a nakon sretne vijesti o bebi srpska ljepotica i nogometaš se zaručili Sofija Milošević Srpska ljepotica koja čeka dijete s nogometašem skinula se u donje rublje i pokazala trudnički trbuščić

To je učinio na Instagramu objavivši fotografiju na kojoj ga jedna od najljepših Srpkinja nježno ljubi u obraz u jednom madridskom restoranu, a u opis fotografije stavio je srce.

Sofija ga je navodno osvojila ovog ljeta u Beogradu, a ona se prva pohvalila medijima da su u sretnoj vezi. Ipak, ubrzo ju je dočekao hladni tuš kada je 8 godina mlađi Jović tvrdio kako između njih nema ništa.

Par je navodno i kratko prekinuo zbog toga, a onda je manekenka navodno uzela stvari u svoje ruke. Naime, svom je mlađahnom odabraniku poručila kako ne misli biti s njim ako misli skrivati njihovu vezu te kako mora dokazati da ju voli i javno.

"Sofija se ne želi skrivati, pa je zato za jedan časopis priznala da su ona i Luka u vezi. Nakon toga je on prekinuo s njom jer nije želio ništa izjavljivati zbog svoje situacije s bivšom partnericom s kojom ima sina. Rekla mu je 'ili ćeš priznati da smo zajedno, ili je kraj. Ima toliko muškaraca, neću se skrivati s tobom, nisam ja starleta. Dokaži da me voliš, ili smo završili'", otkrio je nepoznati izvor za Kurir.

Luka je s bivšom zaručnicom Anđelom Manitašević dobio sina Davida u veljači ove godine, iako je par prekinuo 2016. godine nakon dvije godine veze. No kada su se sreli u 2018. godini strast se probudila, Anđela je neplanirano zatrudnjela, no oboje su željeli zadržati dijete.

Anđela je za srpski Telegraf ranije ove godine otkrila kako su ona i nogometaš u dobrim odnosima te kako se redovito čuju i da mu želi svu sreću na svim poljima.

Sofija iza sebe ima nekoliko propalih veza s nogometašima, pa se čini kako ima svoj tip, a neko su ju vrijeme spajali i s našim Antom Rebićem

S ovom 27 godina mlađom plavušom glumac je prvo javno varao suprugu, a zatim ju i ostavio