Sofija Milošević pokazala je ravni trbuh, a ranije je objasnila da je trudničke kilograme izgubila zahvaljujući genetici i da je to stvarno čudo.

Galerija


Srpska manekenka Sofija Milošević (30) voli dijeliti svoje atraktivne fotografije, a često ju optužuju da ih fotošopira. 

Vezani članci Sofija Milošević - 3 Riskirao i zatvor zbog nje: Skrivali se od svih, a nakon sretne vijesti o bebi srpska ljepotica i nogometaš se zaručili Sofija Milošević Srpska ljepotica koja čeka dijete s nogometašem skinula se u donje rublje i pokazala trudnički trbuščić

Sofija je ovog puta pokazala kako izgleda u prirodnom izdanju bez šminke i objavila je svoje slike na Instagram storyju. Vidi se da je na masaži, a snimila je i svoj trbuh pet mjeseci nakon što je rodila sina Alekseja. 

Milošević, koja je zaručena za nogometaša Real Madrida Luku Jovića (23), svojedobno je objasnila da svoju težinu može zahvaliti genetici. "Mnogo ljudi me pita za kilažu, ali mislim da je genetika u pitanju. Znam da govore kako se fotošopiram, ali eto čudo je stvarno da sam tako brzo izgubila na kilaži. Da li je samo genetika, ne znam, ali ima i napornih treninga i ishrane, tako da je sve zajedno", rekla je u intervjuu za srpske medije. 

Inače, Sofija je prošlog mjeseca objavila fotografiju s Aleksejem na kojoj ga doji i pritom mu je emotikonom zaklonila lice, kao i sebi dojku. Ipak, njezin je potez zasmetao nekima, iako su mnoge poznate dame već ranije poticale da se dojenje čini u javnosti jer je to normalna, prirodna aktivnost.

Sofiju na Instagramu prati 562.000 ljudi, a često se suočava s kritikama na svoj račun, no svojim objavama pokazuje da ne mari za to. 

Prvi put u javnosti s kćeri otkako je rodila prije šest mjeseci, vidi se da uživa u majčinstvu

Gola ili? Fotografijom u toplesu sve je dobro zbunila, treba malo bolje pogledati da bi znali nosi li uopće nešto