Plijenila pažnju

Ljepotica Sofia: Vatrena Kolumbijka oduzimala dah u ružičastoj haljini

Sofia Vergara (Foto: Profimedia) Sofia Vergara (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Sofia Vergara (Foto: Profimedia) Sofia Vergara (Foto: Getty Images) Sofia Vergara (Foto: Getty Images) Sofia Vergara (Foto: Getty Images) Sofia Vergara sestra (Foto: Instagram) +0 Sofia Vergara (Foto: Instagram) Galerija

Sofia Vergara uz glumu se aktivno bavi i humanitarnim radom.

Televizijska zvijezda i miljenica publike glumica Sofia Vergara izabrana je za zaštitno lice organizacije Stelle McCartney za podizanje svijesti o raku dojke.

Pogledaj i ovo Sofia Vergara sve pokazala u videu! Dom Sofije Vergare ima čak 10 kupaonica: Pogledajte luksuz u kojem boravi jedna od najbogatijih glumica!

Jedan od prvih zadataka u sklopu tog projekata bilo je gostovanje u showu voditelja i komičara Jimmyja Kimmela. Za dolazak u studio Sofia je odabrala lepršavu haljinu u ružičastoj boji, koja je i zaštitna boja kampanje.

Stella McCartney osnovala je spomenutu organizaciju nakon što je 1998. godine ostala bez majke, koja je preminula od raka dojke.

Sofia Vergara i sama se suočila s tumorom štitnjače 2010. godine, no do danas se u potpunosti oporavila i pobijedila bolest.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene