Njima ništa ne fali

Latino ljepotica i zgodni suprug i dalje uživaju kod kuće te objavljuju golišave fotografije iz raskošne vile

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sofia Vergara na Instagramu je objavila nekoliko fotografija i video, a čini se kako joj ne pada teško što mora biti kod kuće.

Glumica Sofia Vergara uživa u vremenu koje provodi sa svojim suprugom Joeom Manganiellom u njihovoj raskošnoj vili na Beverly Hillsu, a par je vikend proveo uživajući u bazenu.

Pogledaj i ovo Sofia Vergara nije dugo izdržala sama Sofia Vergara nakon razvoda ponovno ljubi? Uhvaćena je u društvu muškarca koji je potpuna suprotnost njezinom mišićavom bivšem!

47-godišnja ljepotica na Instagramu je objavila nekoliko fotografija i video, a čini se kako joj ne pada teško što mora biti kod kuće. "Još smo doma", napisala je u opisu fotografija na kojima uživa na suncu. Objavila je i video na kojem njezin suprug uči psa plivati.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😍😍😍😍😍😍

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Sofia i Joe u karanteni su sa glumičinim sinom Manolom (27) i njezinom nećakinjom Claudijom (26) koja joj neodoljivo nalikuje. Sofia je Manola dobila u braku s bivšim suprugom Joem Gonzalezom, od kojeg se rastala 1993. godine.

Manganiello i Vergara su u braku pet godina, no nemaju zajedničke djece. Svečanu ceremoniju na koju su potrošili tri milijuna dolara održali su na Floridi.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum i Tom Kaullitz (Foto: Instagram) Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) +0 Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Instagram) Celebrity Potpuno opušteno: Slavna manekenka se skinula u toples dok uživa u vikendu s mlađahnim suprugom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene