Sofia Vergara na Instagramu je objavila nekoliko fotografija i video, a čini se kako joj ne pada teško što mora biti kod kuće.

Galerija


Glumica Sofia Vergara uživa u vremenu koje provodi sa svojim suprugom Joeom Manganiellom u njihovoj raskošnoj vili na Beverly Hillsu, a par je vikend proveo uživajući u bazenu.

Vezani članci Joe Manganiello Glumac koji ljubi vrckavu ljepoticu pohvalio se promjenom imidža, ali nisu svi oduševljeni viđenim Sofia Vergara Ljepotica koju javnost obožava pokazala bujne obline u mini badiću, fotkao ju je zgodni muž

47-godišnja ljepotica na Instagramu je objavila nekoliko fotografija i video, a čini se kako joj ne pada teško što mora biti kod kuće. "Još smo doma", napisala je u opisu fotografija na kojima uživa na suncu. Objavila je i video na kojem njezin suprug uči psa plivati.

Sofia i Joe u karanteni su sa glumičinim sinom Manolom (27) i njezinom nećakinjom Claudijom (26) koja joj neodoljivo nalikuje. Sofia je Manola dobila u braku s bivšim suprugom Joem Gonzalezom, od kojeg se rastala 1993. godine.

Manganiello i Vergara su u braku pet godina, no nemaju zajedničke djece. Svečanu ceremoniju na koju su potrošili tri milijuna dolara održali su na Floridi.

Potpuno opušteno: Slavna manekenka se skinula u toples dok uživa u vikendu s mlađahnim suprugom