Sofia Vergara na Instagramu je objavila seriju fotografija na kojima je pokazala svoju kuću, supruga, ali i svoje bujne obline.

Galerija


Latino ljepotica Sofia Vergara obožavatelje često na društvenim mrežama podsjeća da ostanu kod kuće zbog koronavirusa, a pokazala je i kako sama provodi vrijeme zatvorena u svoja četiri zida.

Vezani članci Sofia Vergara Latino ljepotica i zgodni suprug i dalje uživaju kod kuće te objavljuju golišave fotografije iz raskošne vile Joe Manganiello Glumac koji ljubi vrckavu ljepoticu pohvalio se promjenom imidža, ali nisu svi oduševljeni viđenim

Glumici uopće nije loše, a pohvalila se kako je sa suprugom, glumcem Joeom Manganiellom organizirala piknik. Objavila je seriju fotografija, a pokazala je i savršenu figuru u minijaturnom bikiniju. Također, otkrila je i dio izgleda svoje luksuzne vile smještene na Beverly Hillsu.

Joe Manganiello nedavno je priznao kako mu je bilo neugodno i upoznati se sa Sofijom jer je bio opčinjen njezinom ljepotom. Upoznali su se 2014. godine, vjenčali godinu kasnije, a danas su jedan od omiljenih holivudskih parova.

Latino ljepotica često je u posljednje vrijeme objavljivala fotografije i snimke iz mlađih dana, a na račun svog izgleda dobila je lavinu komplimenata.

Oni su tjelohranitelji slavnih: Neki su s klijentima bili u vezi, a neki bi i sami mogli biti zvijezde