nije joj loše

Ljepotica koju javnost obožava pokazala bujne obline u mini badiću, fotkao ju je zgodni muž

Sofia Vergara (Foto: Instagram) Sofia Vergara (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Sofia Vergara (Foto: Instagram) Sofia Vergara i Joe Manganiello (Foto: AFP) Sofia Vergara i Joe Manganiello (Foto: Instagram) +0 Sofia Vergara (Foto: Instagram) Galerija

Sofia Vergara na Instagramu je objavila seriju fotografija na kojima je pokazala svoju kuću, supruga, ali i svoje bujne obline.

Latino ljepotica Sofia Vergara obožavatelje često na društvenim mrežama podsjeća da ostanu kod kuće zbog koronavirusa, a pokazala je i kako sama provodi vrijeme zatvorena u svoja četiri zida.

Pogledaj i ovo Sofia Vergara nije dugo izdržala sama Sofia Vergara nakon razvoda ponovno ljubi? Uhvaćena je u društvu muškarca koji je potpuna suprotnost njezinom mišićavom bivšem!

Glumici uopće nije loše, a pohvalila se kako je sa suprugom, glumcem Joeom Manganiellom organizirala piknik. Objavila je seriju fotografija, a pokazala je i savršenu figuru u minijaturnom bikiniju. Također, otkrila je i dio izgleda svoje luksuzne vile smještene na Beverly Hillsu.

Joe Manganiello nedavno je priznao kako mu je bilo neugodno i upoznati se sa Sofijom jer je bio opčinjen njezinom ljepotom. Upoznali su se 2014. godine, vjenčali godinu kasnije, a danas su jedan od omiljenih holivudskih parova.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Patio picnic👙🧀🥖🍹

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Latino ljepotica često je u posljednje vrijeme objavljivala fotografije i snimke iz mlađih dana, a na račun svog izgleda dobila je lavinu komplimenata.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Tim Chung (Foto: Profimedia) Tim Chung (Foto: Profimedia) +0 Tim Chung (Foto: Instagram) Celebrity Oni su tjelohranitelji slavnih: Neki su s klijentima bili u vezi, a neki bi i sami mogli biti zvijezde

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene