Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mama je dala svoj blagoslov - može je ženiti!


Često odnos djevojaka ili supruga s majkama njihovih momaka ili supruga nije baš najbolji, no čini se da slavna glumica Sofia Vergara nema razloga za brigu kad je njezina buduća svekrva u pitanju.

Vezani članci Sofia Vergara Zbog obiteljske tragedije iselila se iz rodne zemlje, a onda joj je jedan sudbonosni susret na plaži potpuno preokrenuo život Sofia Vergara Latino ljepotica i zgodni suprug i dalje uživaju kod kuće te objavljuju golišave fotografije iz raskošne vile

Susan Manganiello, majka zgodnog Joea Manganiella, navodno obožava odabranicu svoga sina, piše Us Weekly. Susan je nedavno dala intervjuu u kojem je svoju buduću snahu nahvalila na sva zvona.

Joe Manganiello isplanirao prosidbu Sofie Vergare

'Sofia Vergara je jedna od najpristojnijih i najdivnijih ljudi koje sam upoznala. Uopće se ne pretvara niti prenemaže, jednostavno je divna prema svima', rekla je Susan. A da doista nema ništa protiv slavne glumice dokazuje i činjenica da je Susan poticala svog sina da je što prije zaprosi. 'Susan se sviđa što je Sofia osoba sa stavom i što je glasna', otkrio je izvor.

Lijepa glumica i Joe Manganiello započeli su svoju vezu prije šest mjeseci, a otad su nerazdvojni. Sofia se njihovim zajedničkim fotografijama često hvali i na društvenim mrežama, a Joea naziva svojom 'ljubavi i najboljim prijateljem'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook