Bezvremenska ljepotica

Zanosna brineta objavila svoje fotografije iz prošlosti: Fanovi se slažu - uopće se nije promijenila!

Sofia Vergara (Foto: Instagram) Sofia Vergara (Foto: Instagram) Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Sofia Vergara (Foto: Instagram) Sofia Vergara (Foto: Instagram) Sofia Vergara (Foto: Instagram) Sofia Vergara (Foto: Instagram) Sofia Vergara (Foto: Instagram) Sofia Vergara (Foto: Screenshot) Sofia Vergara (Foto: Profimedia) Sofia Vergara (Foto: Instagram) Sofia Vergara (Foto: Instagram) Sofia Vergara (Foto: Instagram) +0 Sofia Vergara (Foto: Instagram) Galerija

Sofia Vergara objavila vlastite fotografije iz 90-ih godina i oduševila obožavatelje.

Jedna od najplaćenijih televizijskih glumica i zvijezda serije "Moderna obitelj", 47-godišnja Sofia Vergara obožavatelje je oduševila najnovijim fotografijama koje je objavila na profilu na Instagramu, na kojem je vrlo aktivna i prati je čak 17 milijuna obožavatelja.

Pogledaj i ovo Sofia Vergara sve pokazala u videu! Dom Sofije Vergare ima čak 10 kupaonica: Pogledajte luksuz u kojem boravi jedna od najbogatijih glumica!

Vrlo dobro znamo kako se Sofia voli vraćati u neke prošle dane i dijeliti fotografije iz mladosti. Sada je objavila one na kojima pozira besprijekorne linije u bikiniju i bez trunke šminke na licu, a koje su nastale tijekom 90-ih godina.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Glumičini obožavatelji zaključili su kako je njezina ljepota bezvremenska te da je predivna bila nekad kao što je i danas.

"Kad bismo barem mogli svi stariti kao ti, nitko se ne bi bojao starenja", "Ti si uvijek apsolutno prekrasna", "Ti si moj idol", "Kakva ljepotica", "Je li ovo snimljeno prošlog četvrtka", "Savršenstvo od žene", neki su od komentara koje je dobila.

Sofia danas živi u Miamiju, gdje se doselila iz rodne joj Kolumbije, u kojoj je isprva radila kao manekenka, a glumačku je karijeru tek kasnije uspješno ostvarila. Dosad je bila nominirana za četiri nagrade Emmy i četiri Zlatna globusa.

U sretnom je braku s 41-godišnjim kolegom Joem Manganiellom, kojeg najbolje poznajemo kao jednog od stripera iz filma "Čarobni Mike".

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Rihanna (Foto: Profimedia) Rihanna (Foto: Profimedia) Rihanna (Foto: Profimedia) Rihanna (Foto: AFP) +9 Rihanna i Hassan Jameel (Foto: Profimedia) Celebrity Slavna pjevačica trbuščić skriva torbama: Stiže kruna ljubavi s arapskim milijarderom?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene