Jedna od najseksepilnijih žena na svijetu ima velikih problema s velikim poprsjem.


Sofia Vergara vruća Latina poznata je po svom smislu za humor, dečku na kojem joj zavide milijuni žena i po svojim bujnim grudima koje su joj postale zaštitni znak i o kojima često priča.

Godine joj ne mogu ništa - u 43. zaljubljena i sretna

Vezani članci Ratko Vujić iz Županijske uprave za ceste Sisačko-moslovačke županije Velike štete na infrastrukturi nakon potresa u Banovini: "Nema ceste u županiji koja nije oštećena" Slika nije dostupna VELIKE GRUDI, velike muke - manekenka progovorila o problemima

Sofia ima 43 godine i kaže kako su se njene grudi počele ponašati u skladu s godinama. Više nisu onako čvrste kao nekada i ne stoje onako kako bi glumica željela. Od prije je poznato kako joj je kupovanje grudnjaka predstavljalo noću moru. Kao prvo, grudnjak mora biti dovoljno velik, a kao drugo mora biti dovoljno čvrst kako bi mogao obuzdati njeno bujno poprsje.

'Ogromne su, morala sam kupovati u trgovinama za prostitutke'

Glumica ističe kako žali što nema silikone jer bi joj život tada bio puno jednostavniji. 'Kada legnem raziđu se i završe ispod pazuha', požalila se Sofia. Ipak, na zadovoljstvo milijuna muškaraca koji je obožavaju, Sofia će zadržati svoje prirodne grudi ma koliko problematične bile.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook