Latino seks-bomba Sofija Vergara prije uloge u "Modernoj obitelji", koja ju je proslavila, glumila je u kultnom "Baywatchu".

Galerija


Kultna serija o sunčanim plažama, spasiocima u crvenim kupaćima i utegnutim tijelima, "Baywatch" osim seksi plavuše Pamele Anderson ugostila je još jedno vrlo lijepo lice. 

Vezani članci Zrinka Cvitešić (Foto: Instagram) Zrinka Cvitešić na Instagramu se pohvalila sretnom viješću: "Sreća je tamo gdje ti je srce" Izabel Goulart (Foto: Profimedia) Trbušnjak do trbušnjaka: Malo tko ne zavidi mišićima ove brazilske manekenke i glumice

Latino seks-bomba Sofia Vergara proslavila se ulogom u hit-seriji "Moderna obitelj", ali u 90-ima se okušala i u "Baywatchu", i to u 14. epizodi 9. sezone. 

Iako nije glumila spasiteljicu koja trči po plaži, Sofijin je seksipil i bez uskog badića uspio izići na vidjelo. Naime, glumica je utjelovila glasnogovornicu, a u seriji se pojavljuje u uskoj bijeloj majici s logom teretane Bally's Total Fitness. 

Sofia danas iza sebe ima brojne uloge, poput onih u filmovima "Ženski mozak", "The Con Is On", "Glup, gluplji i najgluplji", "Vruća potjera" i "Plavuše s faksa", a čak je dobila ulogu i u "Simpsonima".

Osim njezina glumačkog talenta, koji ju je proslavio i učinio jednom od najplaćenijih televizijskih glumica, ova ljepotica pažnju privlači i svojim nevjerojatnim izgledom koji kao da se 20 godina uopće nije promijenio.


Nekad je bila oličenje ljepote, a danas još jedna zvijezda koja je pretjerala s estetskim zahvatima?