Sofia Vergara otkrila je što joj je stvaralo problem na početku njezine glumačke karijere.


Lijepa glumica Sofia Vergara, rodom iz Kolumbije, malo po malo osvaja glumački svijet pa je tako završila na prvome mjestu Forbesove liste najbolje plaćenih TV glumaca i to već dvije godine za redom.

Za njenim grudima luduju i žene!

Vezani članci Sofia Vergara Sofia Vargara pozirala u badiću pa jednim potezom razočarala fanove, nikome nije jasno zašto je to napravila Craig David Na vrhuncu slave ljubio je zanosnu brinetu, no već 20 godina malo što čujemo o ovom nekad popularnom pjevaču

U intervjuu za Women's Wear Daily otkrila je kako je vjenčanje stavila na čekanje te kako se prije trudila sakriti svoj naglasak, no na kraju je odustala od toga, piše Huffington Post.

'Kada sam se počela baviti glumom, mislila sam - 'Preselit ću se u Hollywood i imat ću najbolje govore.' Nije mi bilo jasno kako se Penelope Cruz i Salma Hayek nisu uspjele riješiti svojih naglasaka. Kada sam išla na audicije toliko sam se koncentrirala na to kako govorim da se nisam mogla koncentrirati na glumu. Samo sam razmišljala o svom izgovoru. Jednog dana rekla sam samoj sebi kako mi se naglasak nikada neće promijeniti te da ću se truditi biti to što jesam pa ako ne uspijem, vraćam se na latinsko tržište', rekla je Vergara.

No, to nije bilo potrebno jer je uskoro naglasak postao njezin zaštitni znak, a on je i jedan od razloga zašto lijepa glumica ima toliko velik broj obožavatelja.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook