Sofia Vergara i Joe Manganiello danas će reći sudbonosno 'Da'. Najljepši par Hollywooda ozakonit će svoju ljubav uz brojne goste i veselje kakvo samo Sofia može prirediti.


Čini se kako je položaj zvijezda posebno povoljan. Dva velika vjenčanja na dvije strane svijeta. Na jednoj Severina i Igor, a na drugoj Sofia Vergara i Joe Manganiello. Atraktivni par nije se trudio skrivati svoju vezu kako to većina celebrityja čini, za njih se znalo od prvog dana. Obožavatelji su se izbezumili kada su prve fotografije zaljubljenog para stigle u javnost. Sofia zanosna kolumbijska ljepotica i markantni Joe jednostavno su stvoreni jedno za drugo.

'Imam 43 godine i ne trebam izgledati kao djevica na svom vjenčanju'

Vezani članci Sofia Vergara Latino ljepotica i zgodni suprug i dalje uživaju kod kuće te objavljuju golišave fotografije iz raskošne vile Slika nije dostupna 'Imam 43 godine i ne trebam izgledati kao djevica na svom vjenčanju'

Danas Sofia na neki način postaje hrvatska snaha jer Joeova majka vuče korijene s otoka Brača. Zagonetka njegovog dobrog izgleda time je riješna, on je naše gore list (da, da pravimo se važni).

I dok su Igor i Severina za svoje goste unajmili dva kata hotela, Sofia je pak za svoje goste unajmila 150 kuća uz plažu kako bi sve bilo potpuno savršeno. Kolumbijka je poznata po odličnim zabavama koje organizira, tako da se njihovo vjenčanje slavi već danima, a s obzirom na broj članova njene obitelji, biti će to pravo ludilo od vjenčanja.

Godine joj ne mogu ništa - u 43. zaljubljena i sretna

Svečanost će se održati u 'The Breakers Palm Beach' hotelu u kojem će večera po osobi koštati između 350 i 700 dolara, par je pozvao oko 400 gostiju pa je lako napraviti računicu. Mlada će nositi Lorraine Schwartz nakit koji vrijedi milijune dolara. Mladenci su putničkom klasom doputovali na Floridu. Nisu imali ni momačko ni djevojačko večer jer su zaključili kako se nemaju od čega opraštati, vole se, zajedno su, i to je to.

Pa sretno mladenci.