Sofia Vergara i Joe Manganiello proslavili su petu godišnjicu braka unatoč tome što njihova priča i nije najbolje počela.

Galerija


Jedna od najplaćenijih, ali i najljepših glumica današnjice 48-godišnja Kolumbijka Sofia Vergara i njezin 43-godišnji suprug, također glumac Joe Manganiello proslavili su petu godišnjicu braka, i to nakon što je on mislio da ju nikada neće uspjeti osvojiti.

Vezani članci Joe Manganiello Glumac koji ljubi vrckavu ljepoticu pohvalio se promjenom imidža, ali nisu svi oduševljeni viđenim Sofia Vergara Ljepotica koju javnost obožava pokazala bujne obline u mini badiću, fotkao ju je zgodni muž

"Sretna ti godišnjica, Joe, volim te", napisala je Sofia uz fotografije s njihova vjenčanja koje je objavila na Instagramu.

Supružnici su se upoznali na jednoj zabavi organiziranoj u Bijeloj kući u Washingtonu, koja se inače tradicionalno organizira kako bi zajedno okupila osobe iz javnog života i novinare jednom godišnje. Malo tko od uzvanika na tom događanju nije primijetio kako Joe promatra Sofiju cijelo vrijeme i ne može skinuti pogled s nje.

Bio je uvjeren kako ima male šanse kod nje i kako je ona još uvijek zaručena za bivšeg Nicka Loeba. No te iste večeri prijatelj mu je rekao kako se ona želi upoznati s njime jer je njegova velika obožavateljica.

"Isprva nisam željela izlaziti s njim. Bio je previše zgodan, mlađi od mene, ali uspio me je uvjeriti da je to dobra ideja i iskre su počele frcati. Bilo je super izlaziti s njim, doživljavala sam ga kao neku drugu vrstu, kao da sam bila u zemlji izvanzemaljaca, ali mi je bilo dozvoljeno družiti se s njima", priznala je glumica u jednom od intervjua.

Vjenčali su se 2015. godine nakon samo šest mjeseci veze, a i danas su zaljubljeni kao prvoga dana.

Kolumbijskoj ljepotici ovo je drugi brak, a prvi je sklopljen davne 1991. godine s njezinom srednjoškolskom ljubavi Joeom Gonzalezom, s kojim ima sina Manola, no nije dugo potrajao, svega dvije godine.