Neobičan odnos

Ovakvim se fotkama svim silama trudi nadmašiti bivšu od svog dečka s kojom on ima troje djece

Sofia Richie (Foto: Instagram) Sofia Richie (Foto: Instagram) Instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Sofia Richie (Foto: Instagram) Sofia Richie (Foto: Instagram) Sofia Richie (Foto: Instagram) Sofia Richie (Foto: Instagram) Sofia Richie (Foto: Instagram) Sofia Richie (Foto: Instagram) Sofia Richie (Foto: Instagram) Sofia Richie i Scott Disick (Foto: Profimedia) Sofia Richie i Scott Disick (Foto: Profimedia) Ava i Richie Sambora (Foto: Instagram) +1 Scott Disick, Sofia Richie (Foto: Profimedia) Galerija

Sofia Richie i Scott Disick zajedno su već dvije godine, a s njegovom bivšom Kourtney Kardashian dobro se slažu. Prošle godine su čak zajedno i odmarali u Meksiku.

Kylie Jenner i Sofia Richie proteklih su dana svoje pratitelje na društvenim mrežama zabavljale fotografijama s odmora na otocima Turks i Caicos, a one su uglavnom bile s manjkom odjeće.

Pogledaj i ovo showbuzz glavna zvijezda na plaži! Namještala svoje atribute dok se njezin novi dečko skrivao: To je treći bogati nasljednik kojeg ljubi u zadnjih nekoliko mjeseci

Putovanje na koje su se zaputile s najbližim prijateljicama Sofia je i završila s još jednom u nizu provokativnih fotki za koju je pozirala dok se tuširala u crnom, seksi badiću.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The best showers are taken outside 🌩

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on

Sofia je djevojka Scotta Disicka, koji je bivši partner od Kyline sestre Kourtney s kojom Scott ima troje djece - 9-godišnjeg Masona, 7-godišnju Penelope i sina Reigna (4).

Iako fanovi Kourtney i Scotta navijaju da se njih dvoje opet spoje, izgleda kako oni to nemaju u planu, a i Scott i Sofia su zajedno već dvije godine.

Što se tiče njihovog odnosa, svi troje se dobro slažu. Prošle godine su čak zajedno boravili na odmoru u Meksiku.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian (Foto: Instagram) Kim Kardashian (Foto: Getty) Kim Kardashian (Foto: Getty) Kim Kardashian (Foto: Instagram) +6 Kim Kardashian (Foto: Instagram) Celebrity U badiću koji je jedva pokrio obline koje su je proslavile zavapila: ''Vratite me natrag!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene