Paparazzi su uhvatili Sofiju Richie koja je lice prekrila maskom, no pokazala je zavidnu figuru dok je išla u posjet prijateljici.

Galerija


Manekenka Sofia Richie i dalje pazi na zaštitne mjere ptoriv koronavirusa, no pazi i na modni odabir kada izađe iz kuće. Paparazzi su uhvatili 21-godišnju ljepoticu koja je lice prekrila maskom, no pokazala je zavidnu figuru dok je išla u posjet prijateljici.

Vezani članci Scott Disick i Bella Banos - 1 Još jedna ljepotica pala na njega, a mnogima nije jasno zašto: Razuzdan je, sklon varanju i ima problema s alkoholom Sofia Richie - 2 Ne miče se s plaže i na tome su mnogi zahvalni: U bikiniju uživala u ljubavnim igricama s bivšim dečkom

Na sebi je imala kratki topić kojim je istaknula trbušne mišiće, a prvi se put pojavila u javnosti nakon što je njezin dečko Scott Disick (36) izašao iz rehabilitacijskog centra.

Scott je istaknuo kako je njegova djevojka cijelo vrijeme bila uz njega te ga je podržavala. Scott je boravio u centru All Poinst North u Coloradu, a prema navodima anonimnog djelatnika, tamo se našao zbog ovisnosti o kokainu i alkoholu, a ovisnost je njegova stara boljka.

Sofia i njezin 15 godina stariji dečko u vezi su od 2017. godine, a u to se vrijeme on navodno odlučio odreći svih poroka.

Pjevačica se opustila noćnim kupanjem ispred svoje vile pa pokazala bujne obline