pazi se

Mlada ljepotica lice je sakrila maskom, no otkrila je sve ljepote svog utreniranog tijela

Scott Disick i Sofia Richie (Foto: Profimedia) Scott Disick i Sofia Richie (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Scott Disick i Sofia Richie (Foto: Profimedia) Sofia Richie i Scott Disick (Foto: Profimedia) +0 Sofia Richie (Foto: Profimedia) Galerija

Paparazzi su uhvatili Sofiju Richie koja je lice prekrila maskom, no pokazala je zavidnu figuru dok je išla u posjet prijateljici.

Manekenka Sofia Richie i dalje pazi na zaštitne mjere ptoriv koronavirusa, no pazi i na modni odabir kada izađe iz kuće. Paparazzi su uhvatili 21-godišnju ljepoticu koja je lice prekrila maskom, no pokazala je zavidnu figuru dok je išla u posjet prijateljici.

Pogledaj i ovo showbuzz glavna zvijezda na plaži! Namještala svoje atribute dok se njezin novi dečko skrivao: To je treći bogati nasljednik kojeg ljubi u zadnjih nekoliko mjeseci

Na sebi je imala kratki topić kojim je istaknula trbušne mišiće, a prvi se put pojavila u javnosti nakon što je njezin dečko Scott Disick (36) izašao iz rehabilitacijskog centra.

Scott je istaknuo kako je njegova djevojka cijelo vrijeme bila uz njega te ga je podržavala. Scott je boravio u centru All Poinst North u Coloradu, a prema navodima anonimnog djelatnika, tamo se našao zbog ovisnosti o kokainu i alkoholu, a ovisnost je njegova stara boljka.

Sofia i njezin 15 godina stariji dečko u vezi su od 2017. godine, a u to se vrijeme on navodno odlučio odreći svih poroka.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: AFP) +0 Christina Aguilera (Foto: AFP) Celebrity Pjevačica se opustila noćnim kupanjem ispred svoje vile pa pokazala bujne obline

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene