veliko slavlje

Pokazala bivšem što propušta: Dok svi bruje o njihovu prekidu, ona s prijateljicama tulumari u bikiniju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sofia Richie ovoga je tjedna proslavila 22. rođendan, a dok svi bruje o prekidu sa Scottom Disickom, manekenka je s prijateljicama otputovala na egzotično putovanje.

Manekenka Sofia Richie proslavila je 22. rođendan, a na svom se Instagramu pohvalila svojom sjajnom figurom serijom fotki koju je objavila povodom velikog dana. Otkrila je kako je tulumarila sa svojim prijateljicama, a dok svi bruje o njezinu prekidu sa Scottom Disickom, čini se da Richie bivšem samo pokazuje što propušta.

Pogledaj i ovo showbuzz glavna zvijezda na plaži! Namještala svoje atribute dok se njezin novi dečko skrivao: To je treći bogati nasljednik kojeg ljubi u zadnjih nekoliko mjeseci

Mirror javlja kako je kći glazbenika Lionela Richieja za rođendan odvela najbolje prijateljice na izlet na egzotičnu destinaciju, a za to je unajmila i privatni avion.

Zvijezda reality showa "Keeping Up with the Kardashians" Scott Disick i mlada manekenka prije nekoliko su dana definitivno prekinuli trogodišnju vezu tijekom koje su se stalno svađali i mirili. Upravo je Scott prekinuo njihovu vezu, a par navodno više nije ni u kakvom kontaktu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

birthday wishes 🦋 @prettylittlething #ad

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on

Razlog konačnom prekidu navodno je prevelika razlika u godinama. Sofia je 15 godina mlađa od Scotta, a na put im je stao i Scottov odnos s Kourtney koji Sofia nije podržavala. Disick je nedavno bio i na rehabilitaciji, no bivši je par cijelo vrijeme bio u kontaktu. Ponovno su ih povezivali u srpnju ove godine, ali njihova veza ipak nije uspjela.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene