Krenula je dalje

Preboljela je 15 godina starijeg razuzdanog dečka i zaljubila se u nasljednika svjetski poznate franšize

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sofia Richie viđena je u društvu Matthewa Mortona čiji je pokojni otac Peter osnovao franšizu Hard Rock Caffe čiji se lokali nalaze na 185 lokacija diljem svijeta.

Sofia Richie (22) krenula je dalje s ljubavnim životom nakon turbulentne veze s 15 godina starijim Scottom Disickom

Pogledaj i ovo showbuzz žene se za njega lijepe Kao na pokretnoj traci: Razuzdani bogataš svakog tjedna u društvu nove ljepotice

Manekenka je u petak viđena na ručku s novim dečkom, biznismenom Matthewom Mortonom (27) na Beverly Hillsu. Izgledali su jako prisno, no ne kao prije nekoliko dana kada su izmjenjivali poljupce tijekom objeda. 

"Jako mu se sviđa", rekao je Matthewov prijatelj za američke medije. Morton je poduzetnik poznat kao vlasnik lokala u kojima se prodaju matcha napitci, odnosno razna pića od vrste zelenog čaja u prahu te deserti među kojima su sladoled i krafne. 

Matthew potječe iz obitelji koja ima dugu i uspješnu povijest u biznisu. Njegov otac Peter, koji je preminuo 2017., osnovao svjetski poznatu franšizu Hard Rock Cafe u ranim 80-ima. Riječ je o lokalima koji se nalaze na 185 lokacija diljem svijeta. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I voted 🍒

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on

Sofijin prijatelj je otkrio kako je jako sretna što je napokon našla ambicioznog, inteligentnog muškarca koji zna što želi u životu i čista je suprotnost njezinom razuzdanom bivšem dečku Scottu. "Inspirira ju i sviđa joj se što je normalan i prizemljen unatoč tome što potječe iz dinastije zaslužne za Hard Rock Caffe", ispričao je. 

Inače, nedavno se šuškalo da Richie ljubi sina Willa Smitha, Jadena s kojim je kao 14-godišnjakinja bila u vezi, no ispalo je da su to tek glasine. Richie je samovala nakon što je krajem svibnja konačno završila njena dugogodišnja veza s Disickom s kojim je ranije stalno prekidala. 

Scott se brzo oporavio i viđen je s nekoliko manekenki. Posljednja u nizu je bila Australka Megan Blake Irwin (29), a ranije je viđen s Bellom Banos (24).

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Melania i Donald Trump (Foto: AFP) Melania i Donald Trump (Foto: AFP) +0 Melania i Donald Trump (Foto: AFP) Zanimljivosti Odbijao ju je držati za ruku, ostavljao je da kisne i naređivao joj da sjedi, a Melania sad planira poduzeti korak na koji je dugo čekala?

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene