Radi se o Scottu Disicku i Sofiji Richie, čija je veza izazvala burne reakcije javnosti zbog velike razlike u godinama.

Galerija


Par i dalje uživa u ljubavi.

Vezani članci Sofia Richie Nije htjela prekinuti s 15 godina starijim unatoč svemu, no on je ipak odlučio da je njihovoj vezi došao kraj Sofia Richie - 2 Sve sitniji bikiniji i isklesano tijelo: Trlja sol na ranu 15 godina starijem bivšem koji je kriv za prekid njihove veze

Radi se o 35-godišnjem Scottu Disicku i 20-godišnjoj manekenki Sofiji Richie, čija je veza izazvala burne reakcije javnosti zbog velike razlike u godinama.

Par se zaljubio u prvoj polovici 2017. godine, a ne čudi da je njihova veza izazvala zgražanje javnosti. Također, Scott je dotad bio poznat po vrlo burnom životu obilježenom depresijom te ovisnošću o alkoholu, drogama, seksu i tulumima, pa baš nitko nije vjerovao da će par uspjeti.

Podsjetimo, Scotta je proslavila 9-godišnja turbulentna veza s najstarijom sestrom Kardashian, 39-godišnjom Kourtney, s kojom ima troje djece. Par je ostao u prijateljskim odnosima upravo zbog njih, a čini se kako se bivša i sadašnja djevojka dobro slažu jer su dosad bile na nekoliko zajedničkih putovanja.

Iako nitko nije vjerovao da će par uspjeti, oni su se upravo uselili u zajednički stan te su se uputili na još jedan odmor na kojem je mlađahna kći legendarnog glazbenika Lionela Richieja ponovno pokazala savršeno tijelo.

Paparazzi su ih snimili na balkonu hotela, a manekenka nije izgledala nimalo oduševljeno zbog kamera. Ipak, Scottovi prijatelji ističu kako ga je uspjela smiriti, pa se čini da njihovu idilu ne može uzdrmati baš ništa, a posebno ne znatiželjna javnost.

Prva supruga pokojnog kralja popa tvrdi: "Imali smo aktivan seksualni život, ali on je imao jako čudne navike"